Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
BTW, Kolega ma w Subaru też takie okrągłe halogeny, tylko u niego wygląda to tak, jakby szkła były niebieskie. Ciekawe jak to zrobić? Może jakimś sprayem? Tak pytam bo zastanawiam się jak wyglądałyby u Ciebie takie halogeny w odcieniu czerwieni, pod kolor nadwozia. No i czy nie byłoby problemów przy rejestracji...
Po pierwsze te halogeny co są pokazane na stronce to są brzydkie
A co do czerwonego oświetlenia to jest wyraźnie sprecyzowane, że oświetlenie z przody nie może być w ogóle czerwone, ani jego odcienie, tak więc myślę , że mógłby być problem
Chyba , że taka delikatna poświata, czyli tak jak np w nfs und 2 było w sklepie tuningowym kolorowe oświetlenie:):):)
Nowa moja ksywa: Qki Leoncio
Był:Ford Probe II 2.5 V6 24V 1997
Jest: Smart FourTwo Cabrio jako dojazdówka do pracy.....
Na wypady poza miasto jest już inne autko
No to macie zły kolor (akurat pod tym względem). Gdy moje halogeny się pobiły kupiłem sobie podobne od jakiegoś Chryslera (bez literki E). Są identyczne jak oryginalne i szkła pasowały do fabrycznych, plastikowych opraw. I właśnie też mają niebieskie szkła. W połączeniu z niebieskim samochodem daje to fajny efekt.
Miodzio.
Sqad powiedz mi jaki jest całkowity koszt (zegary, przeróbki itp). Możesz wysłać na PW. Dużo jest roboty żeby popodpinać czujniki czy wpinasz się w już istniejące przewody??
EDIT: Jestem lekkim laikiem motoryzacyjnym i kurka co wskazują te zegary bo kumam tylko temperaturkę oleju
Zegary te co ja brałem wraz ze słupkiem uniwersalnym do wkomponowania kosztuje 400zł.
AFR wpinamy pod przewód sygnałowy od sondy. Vaccum pod podciśnienie w kolektorze byle który kabel (trójnik jest w zestawie), Temp oleju przy wyminie oleju wpodłącze bo wkręcamy się z czujką w miske olejową, powinien pasować zamiast nakrętki.
Co do Vaccum nie wiem czy mi dobrze działa bo troche na odwrót ale jutro podjade do gościa od którego brałem budziki.
Słupek wkomponowałem sam. Troche przy tym roboty a i tak jeszcze chce to poprawić. Żywica, włókno szpachla z włóknem i szpachla zwykła, dwie gramamtury papierów ściernych i dzień wolny.
Właśnie przyszły do mnie soczewki Valeo, Ringi zaraz też będą no i myśle że w tym tygodniu lampki będą działać. Przypiliło mnie bo koleś miał ostatni komplet.
Rozmawialismy ostatnioze Sqadem, Audi S4 Avant, hmmm jak by tu opisac?? to jest po prostu Killer i zabijaka
Nowa moja ksywa: Qki Leoncio
Był:Ford Probe II 2.5 V6 24V 1997
Jest: Smart FourTwo Cabrio jako dojazdówka do pracy.....
Na wypady poza miasto jest już inne autko