Qki my to się rozumiemy ja widze :] i ja nie mówiłem o upychaniu jak najwięcejQki G pisze:Nie wiem jak wy ale ja będę upychał klubowiczki

Qki my to się rozumiemy ja widze :] i ja nie mówiłem o upychaniu jak najwięcejQki G pisze:Nie wiem jak wy ale ja będę upychał klubowiczki
Tak odbiegając od tematu, to Wy z MiH'em cały czas na sucharkach?lukask pisze:
kurde te Twoje auto ma chyba jakieś dziwne wssysające moceaniusia69 pisze:Ciekawa.... ojjj ciekawa .... ta "zawartość" bagażnika:D:D:D:D no autko tez fajne
ojjjj trzeba to zbadać... (osobiście)w komorze silnika można upchnąć klubowicza
Kitt - Ty jesteś masochistąKITT pisze: Moją uwagę zwraca przerysowany z prawej strony zderzak, gdy zobaczyłem to zdjęcie od razu na myśl przyszły mi wyścigi NASCAR, gdzie takich obtarć jest właśnie bardzo dużo. Te rysy nadają autu sportowego charakteru, wygląda to po prostu rasowo. Czasem takie coś jest potrzebne, auto nie wygląda wtedy jak błyszcząca mydelniczka z salonu a jak prawdziwy samochód który jeździ i cierpi.![]()
KITT a dlaczego Twój właśnie wygląda jak, jak ty to nazwałeś, mydelniczkaKITT pisze: Moją uwagę zwraca przerysowany z prawej strony zderzak, gdy zobaczyłem to zdjęcie od razu na myśl przyszły mi wyścigi NASCAR, gdzie takich obtarć jest właśnie bardzo dużo. Te rysy nadają autu sportowego charakteru, wygląda to po prostu rasowo. Czasem takie coś jest potrzebne, auto nie wygląda wtedy jak błyszcząca mydelniczka z salonu a jak prawdziwy samochód który jeździ i cierpi.![]()