Sorki jestem tylko kierowcą zwykłych autobusu i 2 razy w tygodniu robie po5000 tysięcy kilometrów dbając o bezpieczeństwo pasażerów i innych kierowców takich jak wy. Nie jestem uczony i
nie jestem żadnym informatykiem ani kimś wielkim po studiach, a i komputer mam od niedawna, więc jestem może troszke nieobyty i dla niektorych z Was pośmiewiskiem, trudno. Jednakż,Wielu znajomych ceni mnie za to, że od19 lat jeżdze bez wypaku i zawsze pomagałem innym, nawet jak z zagranicy nie mieli za co wrócić to za darmo ich zabierałem do kraju,
nie patrząc na konsekwencje. bo nieważne jest kto kim jest, albo co ma, i czy rozumuje jak rozumuje, aale chęć niesienia pomocy Innym. nawet jak jest tak prymitywna jak moja.

trafiłem na wasze forum przez jednego waszego klubowicza który mi powiedział że jak mam problemy z moim probe to właśnie wy mi pomożecie bo jesteście wporzo i
na pewno u was znajde pomoc. dziekuje wszystkim ,którzy mi pomogli i przepraszam jeśli komuś niechcący ukrzywdziłem lub przeszkadzałem. Życze Powodzenia. Z Wyrazami Szacunku. Rynio.