Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Hi all Mam pytanie do mechanikow ktorych tutaj nie brakuje. Czy srednica popychaczy w Probku (jak w temacie) jest taka sama co w 2,5 V6 24V? a dokladniej mam 24 popychacze od Mazdy Xedos 2,5 V6 24V. czy jest to ten sam silnik co w PII 2,5? i czy popychacze beda pasowaly? Dzieki za szybka odpowiedz. Pozdro Roofio
Cynki bracie z calym szacunkiem,,, :] ja bylem napewno zmeczony, choc nie alkoholem a 12h pracy przed kompem :/ Wazne ze tOmpre i MiH zajazyli, Dzieki chopaki za odpowiedz. Jakbyscie mieli kiedykolwiek dylemat to na bank sa takie same, bo dzisiaj wyjalem swoje i mam w rekach 24 od Xedosa - sa identyczne. :o
Witam forumowiczów, w pierwszym poście pytanie jak w temacie,silnik 2,0 1994 kod silnika FS, aby uniknąć niepotrzebnych komentarzy dodam że szukałem na forum i w googlu
Dzięki za pomoc, nie daje mi to odpowiedzi jakiej chciałem, czyli wymiarów, najlepiej w mm, ale zawsze jest się o co zaczepić, rozpoczynam szukanie na googlu jakie są wymiary popychaczy dla mazdy xedos