Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
MADMATH pisze:Moja śpiąca żaba jak określiła mojego probka moja druga miłość
Jak najszybciej zmień tę miłość ! Nazwała go żabą bo już zaczyna być zazdrosna o samochód
Ostatnio zmieniony 2009-10-20 14:22 przez TYGRYSEX, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
No w sumie to ma prawo by zazdrosna bo poświęcam probkowi więcej czasu niż jej ale tak naprawde to ona też go uwielbia od czasu jak sie przejechala a tu na blacie 170 jej wyskoczylo nie wiedziec kiedy
samochodzik fajny, ale potwierdzam słowa zolaka, to jest rok 93 na pewno
2,5 V6 Generation two. 93r. Czarna perełka
Piliście, to kto u was prowadzi samochód?? cruise control. hahahah
MISIEK: "żałuję tego, że tak Cię usunąłem.."
Zgadza sie ale... nie do końca fakt 93r ale wyjechał na droge w 96r dlaczego ? Briefy i książka potwierdzaly pierwsza rejestracje w lutym 96 ale dlaczego niewiem i szczerze mówiąc wisi mi to probek śmiga i oto chodzi
BO zapewne w tym roku autko przyjechalo do nas Vin prawde zawsze Ci powie i nie wierz w bajki ze rocznik 93 na droge wyjechal w 96 roku. Ja mialem Vectre z 92 roku a w dowodzie mialem wbity rok produkcji 95 bo wtedy auto przyjechlo do polski.