Extra! Fajnie ze o to spytałeś. Teraz moja kwestia.
Miałem niedawno wypadek. mam walnięty prawy przód. Lampa jak sie otwiera to strzelają plastiki. Co zrobic, żeby lampy były podniesione na stałe? Coś z tym pokrętłem ?
Jak będziesz miał otwarte światła, to wyjmij bezpiecznik RETRA. Jest to bezpiecznik od silniczków świateł.
Był Probe II 93 2.0 BASE LPG ATX USA Probe II 93 2.0 BASE MTX USA
Odważni nie żyją wiecznie - Ostrożni nie żyją wcale... Na rozstaju dróg..... redukcja i but Kobieta - istota stabilna emocjonalnie, niczym powierzchnia szklanki wody, trzymanej przez osobę z chorobą Parkinsona, któremu palą się spodnie podczas tańczenia Lambady Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
Gdy masz włączone światła (podniesione lampy) wciskasz pokrętło i przekręcasz jedną pozycję w górę. Lampy są podniesione, a żadne światło nie świeci. Prostsze i szybsze niż wyciąganie bezpiecznika, a wystarczy tylko pamiętać, żeby zamiast gasić normalnie światła wrzucić tryb serwisowy...
Albo precyzyjniej - wciskasz pierścień od włączania świateł w stronę pokrętła od wycieraczek A gumowe osłonki na silniczki od podnoszenia świateł mam - zdjąłem do zdjęcia
Lub może najpierw zlokalizuj to czego szukasz, jak? hmm no to podnieś lampy zgaś światła aby cię nie oślepiały i zerknij tam w zderzak co masz podniesioną lampę, dla wiekszego pola widzenia podnieś nawet maskę abyś mógł zerknąć od strony chłodnicy. Jak masz choć trochę wyobraźni i pojęcia jak to działa to na bank znajdziesz silnik a zaraz przy nim i to pokrętło które ma na sobie czarną gumę (osłonę). Tak wiec o to moja drobna rada