Kamil mam nadzieje że mi wybaczysz

3mamy kciukiS.H.A.R.K pisze:Hahano właśnie którego
Byłem pewny że uda mi się go skończyć na tegoroczny zlot bo co raz to bliżej do końca, ale i tak coś mi się wydaje że dupa z tego będzie.
Od poniedziałku będe miał ze 2 tyg. wolnego to na pewno coś z robotą podgonię i wtedy się wyjaśni czy się wyrobię czy też nie.
Jestem ciekaw czy pompa hamulcowa to ogarnie.S.H.A.R.K pisze:Bogdan właśnie kurier zawitał do drzwi. Wiedziałem że zestaw jest duży, ale jak otworzyłem pakę to się przeraziłem... to jest ogromneZaciski większe od głowy
Zaczynam mieć poważne obawy czy da to radę wsadzić bez kolejnych przeróbek. W sobotę działam.
S.H.A.R.K pisze:Bogdan właśnie kurier zawitał do drzwi. Wiedziałem że zestaw jest duży, ale jak otworzyłem pakę to się przeraziłem... to jest ogromneZaciski większe od głowy
Zaczynam mieć poważne obawy czy da to radę wsadzić bez kolejnych przeróbek. W sobotę działam.
W hamowaniu nie chodzi o moc tak bardzo jak o masę pojazdu i częstość hamowania zwłaszcza mocną z dużych prędkościStig pisze:Bedzie robic robotefakt zgodze sie z Sallmo ze mps'y sa juz za dobrymi hamulcami do tej mocy ale pod wzgledem wizualnym beda urywac jaja
co do pompy to mnie sie wydaje ze seria da rade
Jak dla mnie pompa seryjna może nie dać rady. Przekonamy się, choć 3mam kciuki by się udałoStig pisze:Będzie robić robotęfakt zgodzę się z Sallmo że mps'y są już za dobrymi hamulcami do tej mocy ale pod względem wizualnym będą urywać jaja
co do pompy to mnie się wydaje ze seria da rade
No i jeszcze do tego powierzchnię hamulców - im większa powierzchnia oddająca ciepło tym trudniej je przegrzać a to wpływa bardzo na efektywność hamowaniaRomas pisze:W hamowaniu nie chodzi o moc tak bardzo jak o masę pojazdu i częstość hamowania zwłaszcza mocną z dużych prędkości