Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Witam proszę o pomoc w zlokalizowaniu gdzie mam podłączyć przewód widoczny na fotkach. Jako że nie wiem co to jest, a stawiam że było podłączone bo jest wpięte w kostkę. Nie mogę wymacać gdzie w zasięgu tego przewodu to mogło być i co to jest więc nawet nie wiem jak o to poprawnie zapytać. Ktoś mi przybliży temat ?lub wie gdzie to powinno być podłączone
Pod kolektorem ssacym jest czujnik spalania stukowego. To chyba od niego wtyk.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."
Witam, też mam problem z przewodem/wężykiem który jest odpięty od czegoś, i wychodzi on z takiej kostki która jest przymocowana do obudowy filtra powietrza, zaznaczyłem wszystko na zdjęciu, silnik 2.5 V6 . Może ktoś wie do czego to służy?