Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
KALII pisze:Słuchajcie generalnie chodzi o to żeby się wszystko poukładało na swoim miejscu a nie od razu w palnik niech zrobi nawet 500km na pewno mu to nie zaszkodzi poza tym nikt nie karze mu jeździć 50km/h chodzi o to żeby go nie kręcić do odcinki. Narazie koniec pracy
Czyli co? Dzisiaj trasa Złotokłos - Gdańsk - Mława?
Miodzio lodzio
Kalii, mistrzowska robota!
RX, melduj jak tam hamownia i wrażenia z jazdy! Trzeba udowodnić że nie zawsze trzeba mieć turbinę żeby szybko śmigać!
Probe 2.5 V6 MTX USA 97r
Young men - enjoy with Your youth...
Mi się wydaje że wydech i tak stracił już seryjne parametry przez dokonane już modyfikacje i się rozstroił. Trzeba przetestować auto na tym wydechu co jest i po wywaleniu zbędnych rzeczy. I ocenić różnice.
No Panowie kawał dobrej roboty. Szkoda ze w Mazdach nikt tak nie dlubie jak u was. RX czy bedziesz w stanie nagrac jakis filmik z autem w akcji no i oczywiscie wykres z hamowni? Czy jestescie w stanie juz oszacowac koszt modyfikacji czy to zostaje wasza slodka tajemnica?
mbmaster pisze:No Panowie kawał dobrej roboty. Szkoda ze w Mazdach nikt tak nie dlubie jak u was. RX czy bedziesz w stanie nagrac jakis filmik z autem w akcji no i oczywiscie wykres z hamowni? Czy jestescie w stanie juz oszacowac koszt modyfikacji czy to zostaje wasza slodka tajemnica?
Dzięki!
Trochę mi zejdzie z dotarciem niestety bo robię małe przebiegi
Hamownia - będzie. Filmik - nie ma problemu. Niech tylko mi się silnik ułoży.. no i przelot zrobię
"Byłoby lepiej, gdyby ludzie bardziej przypominali zwierzęta (...) i w większym stopniu kierowali się instynktem; czyniąc coś, nie powinni być aż tak dalece świadomi tego, co robią."
"Strach i głupota zawsze leży u podstaw większości ludzkich działań."
Kędziorek pisze:RX wpadaj do Poznania, strzelimy flaszeczkę i akurat się silnik dotrze
proponuje BERLIN...bedziesz mial autostrade...
"Byłoby lepiej, gdyby ludzie bardziej przypominali zwierzęta (...) i w większym stopniu kierowali się instynktem; czyniąc coś, nie powinni być aż tak dalece świadomi tego, co robią."
"Strach i głupota zawsze leży u podstaw większości ludzkich działań."