waluś pisze:Nie moge znaleźć musze popytać
Ale gość proponował mi sprowadzenie za około 1000 zł za parę Więc cena warta uwagi.
Popytam i jak znajde typa to wam podrzuce
obawiam się że to cenka nie za regulowane...
regulowane w PL są praktycznie dostępne tylko w katalogach a cena zabija (właśnie ~1000pln za sztukę)
nie sądzę, żeby w USA łątwo było znaleźć w ogóle regulowane i jeszcze w takiej cenie (1000pln za oś)
no właśnie po tym c przeczytałem w innym poście to też mi się tak zdaje
Ale nie mogę gościa namierzyć i sięn tego nie dowiem. Pewnie faktycznie jak czytał oferte to nie załapał owego "niedotycy" (Exp.) hehe
Za parę, ale Tokico też dla jedynek ma tylko identyczny załącznik opisujący rozłączanie układu.
Zabójcza cena powyżej wynika z 36-stopniowej regulacji (stąd te imbusy). Przy okazji dostajesz regulowane obniżenie zawieszenia.
(gdyby ktoś nie zauważył konwencji ze strzałką, to zdjęcia 3 posty wyżej są odsyłaczem i na stronie docelowej jest ich więcej)
hehe GPD. Ponoć niemieckie aleprodukowane na Ukrainie zdaje się w Mińsku Sprzedawcy w sklepach nie polecają. A znajomek od nas z forum się skusił. Zobaczymy
jeszcze raz co do tych TYCH
amorkow to oto co mi napisal pan sprzedawca:
Niestety nie moge potwierdzić ani zprzeczyć że będa pasować te amortyzatory do forda probe. Na pewno pasują do mazdy typ GD z lat 87-92. Jesli Pan jest przekonany że tak jest to proszę zamówić. jeśli będą pasować to będzie wtedy pewnosc. Jesli nie to moze pan zwrócić te amortyzatory.
Co do gwarancji to wynosi ona 1 rok. Gwarancja jest na podstawie faktury lub rachunku który Panu wystawiamy. Co do usterek to poprostu musi Pan stwierdzić że np. amortyzator wyciekł lub nie trzyma. To łatwo potwierdzić jeśli Pan odeśle mi taki amortyzator. Zwrotów tych amortyzatorów jeszcze nie miałem
zenith839 pisze:a można je regulować elektrycznie??
W takiej cenie to tylko w erze...
Czy brać na próbę? Tanie są to można zaryzykować. Para tych amortyzatorów jest tańsza od jednego z kayaby np. Tylko jak padną po półtora roku to lipa będzie. Chyba, że na podstawie rękojmi coś można powalczyć.
Słuchajcie, naprawde nie da się nigdzie dostać nowych,oryginalnych, lektrycznie regulowanych amortyzatorów do Probe? I nie da się ich zregenerować? Ja chce mieć regulacje!!
Nie da się dorobić jakoś części żeby złożyć sobie kopię oryginału?
Ja bym powalczył z chęcią.