Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Hehe ja mam w planach zrobić sobie w tyłu czerwone światełka ale na razie nie mam czasu. Teraz czeka mnie wymiana tarcz, klocków, przegubów i za 3 tygodnie skórka na siedzeniach więc nawet nie chce mi się brać za malowanie.
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
jechalem z kolega ok 23 i gdy wyjezdzalismy z parkingu oni jechali mniej wiecej z naprzeciwka i skrecali w inna strone po czym zaraz po skrecie za wysepka postanowili za mna zawrocic bo widzieli ze sa bezczelnie czerwone,pozaty nie gasna do konca bo mam tez obrys w przednim czlonie lampy (choc w sumie w tym temacie nic nie mowili).i tak podazali sobie za mna ze 2 km,powolutku bo akurat 40 byla na wiekszosci odcinka,skrecilem na skrzyzowaniu ,oni za mna,skrecilem na parking,oni za mna,pomigali kogutami wiec grzecznie stanalem,podalem dokumenty i dowiedzialem sie ze w odczuciu nadgorliwego pana podkomisarza moje kierunki swieca nie po europejsku.podczas prob uproszenia,ze zmyje,ze zaraz bedzie ok panowala cisza,zero odzewu,po czym stwierdzil ze mnie nie ukara mandatem,ale dowod zabiera...
swoja droga to u mnie ostatnio wogole jakies lapanki sobie urzadzaja,i zazwyczaj to jakies sierzanciny sie wlocza po miescie a tu masz podkomisarz..
drugie co to kurde tyle razy niebiescy stali kolo mnie na swiatlach,stali na chodniku i wyrywkowo lapali i kupe innych sytuacji bylo i zadnemu nie przeszkadzaly moje kierunki a tu pech...
najlepiej wozic w tym wypadku zmywacz w aucie .bo jesli usuniesz usterke na miejscu nie maja prawa wziasc ci dowodu.
kumpel mial ciemne szyby z przodu na max ciemne lampy z tylu brak rejestracji.wszystko zdrapal na miejscu rejestracje przykrecil trwało to godzine ale dowodu nie zabrali.
był Probe I 2,2 USA GL
on 17 manual klima gleba
jest chrysler stratus 2,5 v6 full opcja
Jedno jest chore. Nie wiem czy mieli powod aby jechac za toba. Wiesz wychodzi ze gosciu musial znalesc kogos na kim mogl by zaliczyc swoj dzien. Z drugiej strony bardzo ale to bardzo mnie irytuje ze jechali za toba 2 km. Czyz by szukali dalszych z ich punktu widzenia wykorczen aby ci dowalic. Wczoraj wlasnie czytalem w auto swiat jak to tajna policja powoduje niebezpieczonstwo w nie ozankowanych autach. Zamiast odrazu lapac piratow drogowych jedzie za nimi az uzbiera sie wiecej punktow karnych i kasy. A przeciez tu chodzi aby policja stawiala siebie za wzor a nie liczyc na ilosc zebranych mandatow lub kar pienieznych nie mowiac o narazeniu innych ludzi na wypadki.
Zakupiłem dziś czerwony motip
Po historii yorka kupie też rozpuszczalnik.
Kurde miałeś pecha. Po prostu mieli słabą nockę albo chcieli sobie za wczasu nałapać mandatów by się pobyczyć.
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
Mam pytanie. Czy te zielone żarówki wogóle istnieją. Siedziałem dziś godz na internecie i ich nbie znalazłem a nie chcę kupować tych farbek i bawić się w malowanie.
Spoko. Folia się trzyma nieźle. Nic się z nią nie dzieje. Czasy włączenia i wygaszenia żarówki są takie, że żarówka mimo iż ma 21W nie grzeje się na tyle mocno, żeby stopić dość grubą folię.