ale zacne rumaki masz w swojej stajni

... więc pomyślałem i GT dostał drugie życie - a było z nim już źleMaxxum pisze:Niestety GT-eka "trochę" ruda zaatakowała od spodu i nie tylko i trzeba będzie coś pomyśleć
A żebyś wiedział. Były jeszcze bardziej drastyczne zdjęcia, ale wolałem nie wklejaćPatryk- pisze:kurde Maxxum to był chyba ostatni dzwonek na ratunek![]()
super że się udało...odzyskał dawną świetność
poprzedniego smetłaka to za jądra powiesić .....
Sam właśnie nie wiem. W sumie czerwony mniej się brudziStig pisze:Super robota.. to co w tym roku czerwonym na Borki?
Tak - nadkola były już robione wcześniej.kicker pisze:No, panie, dobra robota. Ja też swojego robiłem, ale tylko kilkudziesięcio centymetrowe odcinki progów przed tylnymi kołami, reszta jeszcze o dziwo po tylu zimach się dobrze trzyma.
Tylko skąd problem na tylnych nadkolach? robiłeś je wcześniej?
pozdro
No ciesz sie ze mu bedzie wyłazić.Co za człowiek.Zeby tobie czasem nie wyłaziło.Romas pisze:i nie chcę cię straszyć, ale wiecznie będzie z nimi problem zwłaszcza jak były już robione. nie mówię że po roku, ale co 3-4 lata będzie na 100% wyłazić
batigol67 pisze:No ciesz sie ze mu bedzie wyłazić.Co za człowiek.Zeby tobie czasem nie wyłaziło.Romas pisze:i nie chcę cię straszyć, ale wiecznie będzie z nimi problem zwłaszcza jak były już robione. nie mówię że po roku, ale co 3-4 lata będzie na 100% wyłazić
Koluniu, a czy ja się z tego powodu cieszę?!batigol67 pisze:No ciesz sie ze mu bedzie wyłazić.Co za człowiek.Zeby tobie czasem nie wyłaziło.Romas pisze:i nie chcę cię straszyć, ale wiecznie będzie z nimi problem zwłaszcza jak były już robione. nie mówię że po roku, ale co 3-4 lata będzie na 100% wyłazić
Romas pisze:i nie chcę cię straszyć, ale wiecznie będzie z nimi problem zwłaszcza jak były już robione. nie mówię że po roku, ale co 3-4 lata będzie na 100% wyłazić
Już sam nie wiem, którym mam przyjechać, ale ostatnio szala zaczyna się faktycznie przechylać na korzyść białegoPatryk- pisze:
... przyjedź białym-chętnie bym został przewieziony ( może bym się trochę zmotywował) bo ostatnio jakoś okazji nie było