Ja już nawet myslałem,że auto może być jakieś lewe ale sprawdziłem dokładnie vin i pojechałem do wydziału komunikacji i od razu przerejestrowałem na siebie.Właziłem pod auto i oglądałem dokładnie i jest w porządku,to nie jest osobówka,że ma podłogę przy ziemi explorer jest na ramie i jakieś pół metra od ziemi jest dopiero podłoga.Nawet lakier jest dosyć ładny,po myjni wyglądał super.Olej w silniku jest wymieniony i to widać od razu po wyjęciu bagnetu,jest świeży i żółtawy a nie czarny i spalony,skrzynia płynnie zmienia biegi,napędy działają na dzień dzisiejszy nie muszę nic robić,wymieniłem tylko tylną wycieraczkę bo stara była aż wygięta w drugą stronę,koszt 11zł

,opony 255,16 cali bieżnik ok palec wejdzie,tylko z przodu coś skrzypi wydaje mi się,że to mogą być gumy na wahaczach ale to pikuś.Elektryka w aucie działa,pilot od centralnego,alarm,wszystkie szyby,szyber elektryczny otwierany na dwa sposoby,elektryczne przednie fotele ustawiają się na wszystkie możliwe strony,nie wiem czy klima działa na wiosnę podjadę do sprawdzenia i nabicia i się okaże.