Dzięki śliczne na dniach biorę się za nagrywanie naprawy probe narzeczonejBomberMAX pisze: 2018-06-22 22:31 Piękne te kolory.... MIAZGA!
Filmy na YT też ... "przypixxxiłem" xD
.......Pajda16v pisze: 2018-06-22 23:11 i probe dagmary miało chrzest bojowyJadąc z pracy zaczęła wyprzedzać saaba i się zaczęło
Ślepa kobita też zaczeła wyprzedzać citroena siwego i zepchała narzeczoną z drogi, ta odbiła się od ciężarka na poboczu od znaku i uderzyła w bok jadącego przed saabem samochodu ;/ gościu z cytrynki w szpitalu coś tam z plecami... moja biegała calutka, smutna że probe porysowane ;/ karetka, policja, straż pożarna bo coś z saaba ciekło... probe przyjechało do domu na awaryjkach ;/
do malowania;
-drzwi
-błotni
- zderzak
koniecznie pomierzyć itp geometrie z przodu, tylne wachacze pogięte, felga raczej do prostowania, nowe opony na tył. w poniedziałek rzeczoznawca... (znając patologie ubezpieczalni liczę w 2tyś szkody całkowitej ale i tak zostanie jeszcze na coś)
B. PRO podejście.Pajda16v pisze: 2018-06-22 23:29 tej babki z saaba wina bo zaczęła wyprzedzać jak probe było w połowie jej drzwi
Ja dorabiałem do siebie pod mpsy linki w firmie lincar z Częstochowy. Temat załatwiony szybko tylko musiałem wysłać stare na wzór. No i gość musiał końcówki przełożyć ze starych, bo akurat nie miał na stanie takich jak są w Probe. Ale całe przedsięwzięcie kosztowało około 80zl komplet. Jest jeszcze firma Linex oni robią dużo zamienników do aut osobowych i u nich dorobienie w oparciu o wzorzec to było jakoś 100złPajda16v pisze: 2018-06-24 11:41 u narzeczonej trochę jeszcze jest parę rzeczy do robienia ale ogarnie się to spokojnieu mnie muszę linki od ręcznego dorobić na zamówienie ;/
Dzięki BomberMAX![]()
Na tej fotce jest juz po naprawieBasia pisze: 2018-08-24 20:35 Tak się zastanawiałam czyjego auta zdjęcie mi przyjaciółka wysłała Mmsem z podpisem - zobacz czym się tu lata
Już wiem.
Oby szybko wrócił do pełnej sprawności.