Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Taa,tak tak tylko i wyłącznie o Probusia Eeeee ale co ty nie zostawi,a jak już tak by nie daj Bóg wyszło to heh męża do bagażnika na małą podróż i mieszkanie zostanie i probuś zostanie
ParagrafKatowice pisze:
Rozumiem że chodzi Ci o Probusia Hihi , jeszcze mnie mąż zostawi przez to Forum Jakby co on bierze mieszkanie , ja Probusia
Taa,tak tak tylko i wyłącznie o Probusia Eeeee ale co ty nie zostawi,a jak już tak by nie daj Bóg wyszło to heh męża do bagażnika na małą podróż i mieszkanie zostanie i probuś zostanie
Dwa w jednym , dobre hihi Jakbym miala jeszcze jakieś problemy to się zgłosze po poradę bo widzę że pomysły masz dobre
a jak by co to probuś ma na tyle duuuży bagażnik że możesz tam spokojnie zamieszkać po złożeniu siedzeń więc masz 2 w jednym
Panie władzo ma pan rację niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość, zdaje sobie sprawę z tego że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo ale... jechałem szybko gdyż lubię zapierda...
szafranak pisze:a jak by co to probuś ma na tyle duuuży bagażnik że możesz tam spokojnie zamieszkać po złożeniu siedzeń więc masz 2 w jednym
Ja mam "150 cm w kapeluszu" wzrostu i 47 kilo wagi więc w Probusiu nawet siedzeń nie musze skladać żeby w nim zamieszkać A co do bagażnika to wiem jak z Probaczkiem I gen robiliśmy remont i dosłownie wszystko w nim przewoziliśmy , nawet 4 skrzydła drzwi , wystawały z bagażnika dosłownie 5 cm , te wszystkie BMW i inne autka które wydają się duże zawodziły ale nie Probaczek
wiesz nie o takie dokładne dane mi chodziło a to że probek jest pojemny to chyba każdy wie nawet ja w się w nim wyspałem bez problemu
(ty chyba cierpisz na bezsenność że o tej porze odpisujesz)
Panie władzo ma pan rację niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość, zdaje sobie sprawę z tego że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo ale... jechałem szybko gdyż lubię zapierda...
ParagrafKatowice pisze:
Rozumiem że chodzi Ci o Probusia Hihi , jeszcze mnie mąż zostawi przez to Forum Jakby co on bierze mieszkanie , ja Probusia
Dwa w jednym , dobre hihi Jakbym miala jeszcze jakieś problemy to się zgłosze po poradę bo widzę że pomysły masz dobre
Do usług Tylko, żeby potem nie było,że coś tu przeze mnie ten teges nie ten teges
szafranak pisze:wiesz nie o takie dokładne dane mi chodziło a to że probek jest pojemny to chyba każdy wie nawet ja w się w nim wyspałem bez problemu
To nie takie znowu dokładne dane ( nie chodzę w kapeluszu ) a i na bezsenność nie tylko ja cierpie jak widać
No wiesz 2Ya na kogoś trzeba potem zwalić
Po co spać,szkoda czasu
Aaaaa to tak to ma być heh to ja już nic więcej nie napiszę ani nic,bo potem ja pod pręgierzem wyląduję albo na szafocie zawisne do czego wcale nie ukrywając mi nie spieszno
szafranak pisze:wiesz nie o takie dokładne dane mi chodziło a to że probek jest pojemny to chyba każdy wie nawet ja w się w nim wyspałem bez problemu
To nie takie znowu dokładne dane ( nie chodzę w kapeluszu ) a i na bezsenność nie tylko ja cierpie jak widać
No wiesz 2Ya na kogoś trzeba potem zwalić
Po co spać,szkoda czasu
Aaaaa to tak to ma być heh to ja już nic więcej nie napiszę ani nic,bo potem ja pod pręgierzem wyląduję albo na szafocie zawisne do czego wcale nie ukrywając mi nie spieszno
ParagrafKatowice pisze:
Dla mnie jedynej słusznej marki Szkoda że tak szybko je przestali produkować
Może to i dobrze. Jakby było ich tyle co golfów na ulicach to nie robiłyby takie go wrażenia a tak to nadal autko niezbyt popularne u nas
Święta racja Ale nawet gdyby było Probaczków tyle golfów to robiły by wrażenie tyle że częściej Wystarczy spojrzeć na linie golfa ( dla mnie to wszystko "kanciaki" ) i Probe ........ I wszystko jasne
Up nie UP Probusia nie ma Głupia Głupia Głupia Sprzedałam bo kasa była potrzebna ...
Ale co jak mnie wszystkie inne auta doprowadzają do szału , chcę z powrotem mojego Probusia łłłłaaaa
A tobie co gorzej?Po co czytasz i beczysz.Daj sobie na wstrzymanie i zajmij się sprzedażą swojego probe lepiej,nie trać czasu na cytowanie mnie i jakieś głupie docinki.