Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !

Destroyer

Kolekcje fotek.
Awatar użytkownika
sawmaster
Samochód: Ford Probe 97r 2.0 16v
Galeria: viewtopic.php?t=11616

Re: Destroyer

Post autor: sawmaster »

bardzo zadbana sztuka :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Destroyer
Samochód: II gen 2.5 V6
Galeria: viewtopic.php?t=13662

Re: Destroyer

Post autor: Destroyer »

Dzięki bardzo. Obecnie w aucie siedzi sobie dodatkowo sekwencja. Ponadto tak jak dotychczas jest to czysta seria. Z modyfikacji zewnętrznych to drobne 2 ryski mniej więcej po 2 cm długości, z na tylnym zderzaku (dzieło cofającego barana na parkingu za które skasowałem 300 zł :twisted: w jego mondeo pierwszej generacji, pękł narożnik zderzaka oraz lampa :twisted: ), rysa na przednim prawym błotniku tak z 5 cm zrobiona na złość przez typa z miejscowości w której mieszka moja luba (musiał sobie bidny listwy, dekle oraz listewki kierunkowskazów do golfa III dokupić jak się mojej dziewczyny chrzestny dowiedział :twisted: ) I ponadto dzieło mojej mamusi kochanej (cofała bidulka golfikiem na pustym parkingu i otarła się o moje auto ) - przetarcie na prawym tylnym nadkolu poprawione przez pijaniutkiego sąsiada cofającego nocą, za które otrzymałem skromne 500 zł :twisted: , a które zostało spolerowane przez braciaka i śladu praktycznie nie widać :)
Był PROBE GT 2.2 Turbo '89 Full Opcja z Qresko Red Inside :( :( :(
Jest PROBE 2.5 V6 '94. Dostał nowe serduszko dzięki 2Ya :)
Jest SCENIC II ph I 2003 Lux Privilege pierońskie 1.6 115 KM :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Galeria”