-- oryginalny post 2010-05-24 22:31 --
witam ponownie:) wiecie co , chciałem kupic jakies auto oczywiscie sportowe myslałem nad honda prelude albo nad jakas celica i ide sobie chodnikiem i najpierw przejechała preluda i nic wszyscy ida dalej a potem czarne probe nie wiem
z kad sie wzieło ale az wszyscy sie ogladali i słyszałem jak ktos mowił ,, tyyy co to było" i jednak sentyment do probe powrocił dlatego tez jestem w trakcie poszukiwan ładnego
egzemplaza probe

jak ktos cos wie o jakims ładnym probku to piszcie dobrze by było jak by był z okolic kujawsko pomorskiego ale dalej tez moga byc, teraz postawie chyba na gt

zobaczymy czy to prawda co wszyscy mowia czyli ,, RAKIETA" jak juz cos kupie to sie pochwale na forum i moze w koncu na jakis zlot zawitam pozdrawiam klubowiczow .
-- dodano 2010-06-10 17:29 --
witam :p nadszedł czas na kolejne probe tym razem gt turbo i wam powiem ze wrazenia
nie samowite do tej pory w szoku jestem :d i udało mi sie trafic na bardzo fajny i zadbany
egzemplac tylko lakier do poprawek w paru miejscach poza tym wszystko działa swietnie nawet klima i regulacja zawieszenia:) i oczywiscie sama benzyna nie chce juz gazuuu!!
narazie fotki jeszcze z ogłoszenia wrzucam bo nie miałem czasu zrobic nowych i jak sie wam podoba??
probe 2,2 gl USA 1989 był.. jest probe 2,2GT euro 1991 GG-13529377