Wstawiam parę fotek probka tak na pożegnanie gdyż niedługo pewnie przejdzie on do historii(złom).Mam przy okazji parę pytań.Chodzi o to że z tym "bezpodłogowym" probkiem muszę coś zrobić w tempie
błyskawicznym 
Przyczyna:1700zł do zapłacenia za ratę OC.Z tego co wiem, żeby zerwać tą umowę muszę samochód wyrejestrować, a żeby go wyrejestrować muszę mieć kwit ze złomowania.Warunkiem jest oddanie 90% masy pojazdu.Wstrzymuję się z tym na razie gdyż chciałbym przełożyć niektóre elementy do nowego, między innymi silnik
Znacie może inny sposób na wycofanie się z umowy albo macie jakiegoś przyjaciela-złomiarza

? Bo gdybym mógł, wyciągnąłbym co trzeba, czegoś użył, coś sprzedał lub pooddawał, a co by zostało to
fpizdu na szrot i problemu
nima.
Mam trochę problemów z tym silnikiem w probie od Wojtasa, myślę że warto go zmienić jeśli mam drugi, z którym jak do tej pory żadnych problemów nie miałem..(?)Jakie są konsekwencje podnoszenia ciśnienia doładowania?Oprócz samej turbinki silnik bardzo dostaje po d..?
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego MOMENT. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.