no bez jaj ja takiej nie mam Okazało się ze korków nie ma trochę się wody dostawało ale to przez to ze kiedyś zawadziłem o studzienkę czy o coś tam nie wiem sam ,a co do podłogi to można zrobić wszystko jak sie jest Blacharzem samochodowym
razem z wymiano przewodów paliwowych i hamulcowych wyniesie mnie to około 1000zł ale jak się zrobi to przynajmniej będę wiedział na czym jeżdżę. jak pospawa to zapodam fotki. A propo to tylko przód taki dziurawy tył trzyma się dobrze.
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników lub ich postów
Panowie przesadzacie <lol> ja miałem nie wiele lepiej i jest git do tego jesdzcze progi hehe i jeźdze i będe jeździł
proszę bardzo :
Światełko w tunelu ....
...... i nie tylko
progi to nic umie jak zdarłem gumę pokrywającą podłogę to znalazłem tylko rdzę, podłogi praktycznie niema. I główna belka ta na środku zaczyna pękać na pół. To dopiero jest masakra
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników lub ich postów
kupić karoserię też nie wiadomo co jest w środku(kumpel kupił do astry a później się okazało że na podłodze sam szpachel i cement a jak już mi pospawa to będę wiedział na czym jeżdżę.
Wiesz ale to jest sportowe autko a jak belaka ta środkowa sie łamie to nie jest dobrze , uważaj żeby ci szyba przednia nie poszłą od spawania
Bo przy spawaniu występuja duże naprężenia i może pęknąć .
A karoserke to możesz znaleść wystarczy poszukać , nawet na giełdzie sporo osób sprzedaje na części.
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
rekonstrukcja podłogi zakończyła sie fiaskiem nieopłaca sie tego naprawiać bo komora silnika jest cała spruchniała, tak samo jej wzmocnienia. Zmieniam samochud na.......... kolejnego..........probacza i będe miał dwa w tym jeden na części. W tygodniu albo w następnym jade do sopotu po probka nawet jest w gazie i ma turbo sprawne i podwozie zdrowe. Mam na sprzedanie sprzęt z siłowni około 4zł za kg cena do uzggodnienia.PILNE
Z tymi ciężarkami to może walaniesz cos na giełdzie?? .
a co do autka to powiem cie że same fotki co dałes i to co masz w stopce , mi starczyłoby aby go posłać do Sendzimira
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
podłoge jeszcze by sie dało zrobić i progi ale jak zdjełem błotniki i zdeżak to koniec umyłem sie po robocie i do kompa na poszukiwania. A z tym sopotem to sie pomyliłem bo czytałem temat o probku diabła z sopotu a puźniej napisałem do kolesia z krakowa niewiem jakim cudem.
Jak u ciebie Wieśku wyglądało mocowanie wahacza wzdłużnego na tyle ? tez miałem dziurkę wielkości dwóch pięści w podłodze z tyłu po prawej ale juz zaspawałem jedna podłużnica tez zaatakowana ... co o tym myślisz ? http://img391.imageshack.us/gal.php?g=dsc00488r.jpg
Wiesiu już się niestety nie pojawia u nas na forum A szkoda, śmiesznie było
Co do zdjęć to nie odbiegają one raczej od staniu 80% I gen jakie jeżdżą po Polskich drogach. Niestety blisko 20 letnie auto które miało mniejszą lub większą przeszłość wypadkową będzie w podobnym stanie.
EX:Probe 2.2 GT red perla
EX: Firebird 3.1 white
EX: W140 Coupe 6.0 black/red perla
Jest: Trans AM 5.0 black w trakcie odbudowy...
Nie łatwiej jest pojechać do blacharza ? Niech wyceni, powie co i jak. Moje zdanie jest takie że jeżeli tylko progi są do zrobienia to można śmiało robić blacharkę, ale jeśli zaatakowane są już podłużnice to lepiej sobie odpuścić i poszukać budy w dobrym stanie. Niestety większość właścicieli aut zapomina że istnieje takie coś jak konserwacja podwozia a później są tego skutki.
Jeśli będziesz robił remont podłogi to pomyśl tez o zmianie stalowych przewodów hamulcowych na miedziane, jak wejdziesz pod samochód to zobaczysz że nie są one w najlepszej kondycji.
Fałszywa skromność jest najprzyzwoitszym ze wszystkich kłamstw.
archeolog u ciebie podłużnice są całkowicie do wymiany u siebie częściowo też je wymieniałem ale tak zjedzonego zawieszenia nie miałem nawet tak tragicznie nie wyglądało i miałem o 60% mniej roboty. Jeśli nie jesteś w stanie ich wymienić to znajdź fachowca co będzie miał odpowiedni sprzęt i wiedzę aby to zrobić inaczej w twoim przypadku jazda tym autem to niebezpieczne zajęcie.
jestem jestem. he je wymieniłem bude na zdrowszą i było łatwiej zaspawać kilka dziurek niż odbudować podłoge. ps zjeczałem na urlop ale i tak nie mam czasu