Proponowałbym sprzątnąć tego gazownika

Z dieslem się ścigałeś?? Łee... Najmocniejsza wersja 180KM ma 9,1 do 100, a pewnie to była wersja 1,9TDI , 130 KM i 11s do 100.UkI pisze:Właśnie mialem okazje zrobic malego testa instalki, a mianowicie jadac sobie do domu stanolem na swiatlach, podjezdza panienka nowa A6 w TDI , wystarczylo jej spojzenie i usmiech i wszystko bylo jasne, swiatlo sie zmienilo i kociołłłł. Powiem ze instalacja sie rozbujala i naprawde zapierdziela super z malym wyjatkiem-nie mozna jechac na wlaczonej klimie bo zabiera jednak troche tej mocy. Ale ogolnie jest git bo nie dala rady mnie objechac i byla w ciezkim szoku , hehe
Może i diesel nie jest taki słaby, ale tam masz automat, a poza tym diesel jest dobry do wyprzedzania, a nie do startu.Tak czy siak, będąc do 100 km szybszym o powiedzmy 1 sekundę (przyjmując, że na LPG ma 8,5s), to powinieneś ją nieźle odstawić.UkI pisze:A tak wogule to ten diesel 180 konny nie jest taki slaby. Ma naprawde niezly moment. Ale i tak nie dal rady. Kurna musze cos zrobic zeby jeszcze lepiej smigal
Ale za to jaka satysfakcjaCynki pisze:więc po co się męczyć z krakowaniem skoro można legalnie sobie ten kluczyk kupić, no powiedzmy na spółkę z kimś kto jest zaopatrzony również w te samą instalację
Szkoda, że wcześniej nie pomyślałeś o tym, to może by Ci odsprzedaliCynki pisze:moi gazownicy splajtowali dwa miesiące po założeniu mojej instalacji więc gwarancję diabli wzięli, a co dalej za tym idzie sam się mam zamiar nauczyć ten wynalazek regulować i nie mam zamiaru nikomu za kwadrans wożenia mu dupska płacić po 100pln...
Taa.... w tym programie co ja mam, to raz działa, a raz nie.Cynki pisze:soft dlatego ma również opcję autokalibracji.
Kiedy mogę wpaśc na regulacjęCynki pisze:Axel,
pomyślałem sobie że zczytam przy najbliższej okazji twoje mapy zapłonów z lpg i sobie wgram...może ruszy nieco inaczej...
:D:D
w każdym bądź razie warto sobie chyba zgrać własne ustawienia bo różnie bywa.... a tak zawsze jest już jakaś ustawiona wersja
a może już sam polutowałeś kabelek...??