Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Sam go robiłeś ? Wyszedł ładnie ale ja będę miał ładniejszy Wszyscy już znają moje zdanie na ten temat - to jest dla mnie Probek idealny. Tylko boję się, że w innym kolorze będzie wyglądał kijowo
sam robilem i wyszedł jak wyszedł ale ja jestem zadowolony. jesli to ten co na zdjeciu to super jako ze nei ma za abrdzo co kupic to probusia to trzeba samemu brac sie do pracy pozdrawim i powodzenia.
Mam takie pytanie: ile mniej wiecej kosztuje zrobienie takiego zderzaka, a ile musial bym tez mniej wiecej dac by ktos mi zderzaczek zrobil? z gory dzieki za pomoc
Jak masz odrobine talentu to znieścisz się w 100zł robiąc samemu.
Kumpel zapłacił 200zł u jednego plastikarza ale trzeba było zespawać 2 zderzaki w jeden i jeszcze wypełnić luki plaskikiem,. Jak więc koszty zabawy plaskitiem są dość niskie
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
Apropos zderzaka który zrobiłeś - podoba mi się.
Natomiast mam pytanie: Gdzie mam poszukać kogoś kto zespawa mi dziurę (wypełni) w samym środku dolnej części przedniego zderzaka ?? Gdzie, jak kogoś takiego znaleźć. Jestem z woj. lubuskiego. czekam na podpowiedzi
(II gen GT 2,5 V6 `93 USA)
Zderzak, na prawdę BARDZO ładny!
A nie myślałeś o tym żeby mu wstawić czarną siatkę? Srebrne siatki są już tak oklepane że się robi niedobrze na ich widok! A czarna wyglądałaby wspaniale!!!
dzięki narazie jest srebrna ale w planach jest dach na czarno to i siatka będzie czarna. A poza tym musze dłuższą znaleźć bo ta jak widać do końca nie dochodzi
mcasa pisze:Apropos zderzaka który zrobiłeś - podoba mi się.
Natomiast mam pytanie: Gdzie mam poszukać kogoś kto zespawa mi dziurę (wypełni) w samym środku dolnej części przedniego zderzaka ?? Gdzie, jak kogoś takiego znaleźć. Jestem z woj. lubuskiego. czekam na podpowiedzi
W Różankach powinni Ci zrobić.
Mówią źle, mówią zły, mówią wariat...
Był: Ford Probe 2.2 GL ganz rot
Jest: Mitsubishi Galant 2.5 V6
mcasa pisze:Apropos zderzaka który zrobiłeś - podoba mi się.
W Różankach powinni Ci zrobić.
Albo na Warszawskiej. Jadąc od ronda santockiego w kierunku Czechowa po prawej stronie. Gościu ma szyld: lampy, spawanie plastiku, czy jakoś tak podobnie i robi porządnie.
A co do zderzaka, to wg mnie jeden z niewielu, które są ładnie i ze smakiem przerobione.