Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
DesPota pisze:Coś mi sie wydaje że nie tak łatwo jest siegnąc przez szybe pasażera przeciez to nie maluch No chyba Adamkacie że Ty taki wyrośnięty jesteś
No nie, no to jest zaj9biste miejsce zeby sie tym pochwalic , widze zes Pininfarina jeszcze przyspieszyl ( i cieszé sie niezmiernie ze mojej galerii nie zechciales wyróznic )
MYK odpie.. się galeria z I to pisze , jak to pisałes zacny kolego , forum zawsze było miejscem gdzie sie kometuje, czy jakos tak.
co sie wtrącasz jak to nie twój interes
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
nie czaisz kontekstu.
Widze że chcesz sobie poprawic reputacje po jakże niesamowitym temacie z "odkręcaniem koła" , jesli to ma być moim kosztem to tak trzymaj mnie to tyle interesuje co zeszłoroczna zima (i kto tu bije posty )
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
david widzę że nie skumałeś o co chodzi ale temat o zmianie koła powstał w momencie twojego odkopywania starych tematów i miał na celu parodiowanie twojego zachowania na forum
EX:Probe 2.2 GT red perla
EX: Firebird 3.1 white
EX: W140 Coupe 6.0 black/red perla
Jest: Trans AM 5.0 black w trakcie odbudowy...