Witam! już kiedyś się witałem w temacie do tego przeznaczonym, było to około roku temu kiedy kupiłem pierwsze probe... bylo to czarne 2,5 v6 z 93 roku... problemu z blacharką spowodowaly ze zmienilem auto i nastepnym bylo 325 e36 od BMW.... jednak to sie sypalo technicznie i od okolo tygodnia jestes szczesliwym posiadaczem probe kolego Supina
pierwsze wrazenia takie ze strasznie zamulony w porównaniu do mojego poprzedniego probka, ale po przejechaniu okolo 300km zaczyna sie odmulac... wydaje mi sie ze profilaktycznie przeczyszcze wtrysk jeszcze i spojrze jak swiece wyglądają... autbo nie ma juz tych nakladek na swiatla z przodu ( widocznie kolega Supin pozbyl sie ich po Waszych namowach), tłumik nie jest naprawde strasznie ryczący, jest naprawde przyjemny basowy dźwięk, na wysokich obrotach zmienia troszke sie z basowego na bardziej agresywny... na zywo nie rzuca sie tak w oczy jak na zdjeciach cale szczescie;) generalnie autko wedlug mnie w stanie bardzo dobrym, jedynie piekielnie mocno utwradzone no i ten mulek pod maską:D ale wszystko w swoim czasie... narazie planuje odmulic silnik, zalozyc CAI, drobne stylistyczne sprawy poprawic ( żarowki bo te swieca mizernie, postojowki diodowe bo nie podoba mi sie "barwa żółta samochodowa", kosmetyka wnetrza, POLERKA LAKIERU ) poźniej jakies fele 17" ( moze 18"), a z czasem cos napewno sie jeszcze nasunie
autko obecnie wygląda tak:
pozdrawiam

byl Fiat 126p najszybszy w miescie

bylo Renault 19 LPG

byl Opel Omega 2.0 lpg z palety chwilowych

był 2.5 V6 II gen '93 czarny z palety groźnych

bylo BMW e36 325 z palety diesli

jest 2,5 V6 II gen '94 czerwony z palety szybkich