gdyby było to takie proste, to nie miał by nawet kto tu zgasić swiatła....Nie_Lot pisze: Przynależność do naszego kraju to nie więzienie. Jak ci się nie podoba, nie akceptujesz tego, co się dzieje, to zmień kraj zamieszkania.
jak witać wszystko jest w porządku, tylko wczoraj wynikła taka sytuacja a nie inna.MaryooSh89 pisze:BTW: cytowanie coś nie praży
nigdzie tu nie napisałem ze ty cos zje...wojtas89 pisze: Heh, ciśnieniuje się kolego bo przez 2 i pół roku jeździłem tym autem i nigdy mnie nie zawiodło, mało tego, zżyłem się z tym autem i obchodzi mnie to co się z nim dzieje. A ta rzeźba na zdjęciu to praca poprzedniego właściciela który przedłużał kable żeby zrobić inny dolot. U mnie była seria. Nie odbieraj tego jako atak, bo tak nie jest. Makoto widział co kupuje, ja nie ukrywałem nic przed sprzedażą. Naprawdę zależy mi na tym żeby mój ex probe dalej jeździł i dawał fun taki jaki dawał mnie.
z tego co sie doczytałem to inny urzytkownik tego forum miał go wcześniej, a przed nim tez moze ktoś był... jakiś inny rzezbiarz.
Ja sie niepytam co kto robił.
ale myśle ze powinno sie na tyle robic , zeby niebyło sie z czego smiać.
znaczy niewiem czy myśle bo...
Nie_Lot pisze: Szkoda , że mechanika zajęła ci cały umysł![]()