BomberMAX pisze: mówił, że czerwony z powodu barwy pozwala na głębsze wnikanie promieni UV, które potrafią dotrzeć nawet do bazy

BomberMAX pisze: mówił, że czerwony z powodu barwy pozwala na głębsze wnikanie promieni UV, które potrafią dotrzeć nawet do bazy
Dlatego ja nie rezygnowałem z dalekosiężnych.BomberMAX pisze:Dobrze to wygląda.... tylko że sam wiesz jak dalekosiężne pomagają oświetlać drogę, są super. Muszę coś pomyśleć.
-michal- pisze:BomberMAX pisze: mówił, że czerwony z powodu barwy pozwala na głębsze wnikanie promieni UV, które potrafią dotrzeć nawet do bazytrochę masło maślane
-michal- pisze:no tak, z tym, że to co czerwone jest bazą
Ty wstawiasz link z halogenem PRZECIWMGŁOWYM a w naszych były DALEKOSIĘŻNE. Różnica jest kolosalna w świeceniu między jednym a drugim . Przeciwmgłowe oświetla ci oba skraje drogi a dalekosiężny jak sama nazwa wskazuje świeci w dal.cuba27 pisze:Nowe fabryczne ciężko dorwać. Jak wyżej pisałem jeśli nie chcesz rezygnować z drogowych to załóż WESEM HM1 http://sklep.wesem.pl/4/6604/Reflektory ... _HM1#14116
tylko wymagają lekkiej rzeźby z mocowaniem jak chcesz to na PW Ci napisze co i jak.
jest i on! Az pieje z zachwytu!-michal- pisze:a koguty na dachu już zamontowałeś![]()