jakos mnie ten tunel zbil z tropu hehehże niewielu klubowiczów ma aspiracje do super sportowego auta
Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Spojlerek
- Gacek Wrocław
- Samochód: brak
3 tydzien sierpnia pod wrockiem - gacek szukaj zajazdu jakiegos - nie musi byc 3 dni hehe porwiemy jeszcze kilka aut i bedzie ql, ja biore Lakiego o ile bedzie wtedy dostepny
Ostatnio zmieniony 2004-07-24 14:46 przez Tomi, łącznie zmieniany 1 raz.
PROBE 2,2 GT '91 /lekko dlubniety/
- Gacek Wrocław
- Gacek Wrocław
- propaganda
- Kontakt:
1. Panowie... do tematu Rendezvous, a nie tu sobie pisać.
2. Jak byłem nad morzem widziałem 2 dresów w Probe II... zielony chyba był i troche przykro mi się zrobiło... Probka oczywiście.
A co do samochodu... to marzyłem o nim od 5 klasy podstawówki
, ale teraz jak człowiek już ma, to marzy o czym innym, czy kiedyś to się skończy?
2. Jak byłem nad morzem widziałem 2 dresów w Probe II... zielony chyba był i troche przykro mi się zrobiło... Probka oczywiście.
A co do samochodu... to marzyłem o nim od 5 klasy podstawówki

Andrzej
Black Metalic Probe2 24V
Black Metalic Probe2 24V
Jest ciekawe miejsce niedalego Rawicza z dużym parkingiem, wodą, końmi, restauracją... Można by się spotkać na pół soboty, zapanować nad terenem, powkurzać dresiarzy w beemkach, a tu w Rawiczu ich nie brakuje. To tylko mój propozyszyn. Jak gdzieś indziej, to ja się dostosuje. Kiedyś na zlot 400km jechałem, ale było warto.
Narazie Proba nie ma...
Toyota Varina E '93 1,6 GLX (glx=wypasik)
SC 1.1 Van '03
Toyota Varina E '93 1,6 GLX (glx=wypasik)
SC 1.1 Van '03
- samo zło
- Samochód: Probe II 94 2.5, CBR 900RR
Sami wiecie ze dostać spojler seryjny ze stopem do II to jak trafić piątkę w lotka
dlatego może wiecie jaki by podszedł zamiennik zbliżony wyglądem do seryjnego ale tylko z Stopem, przyglądałem sie troszkę i widziałem dziś spojler u mazdy 626 z 00r który bardzo jest podobny tylko pytanie brzmi czy by pasował do II ??? Jeżeli macie pomysły to proszę o propozycję fotki mile widziane i oczywiście nie ukrywam ze chętnie kupię taki spojler dodam ze daję dobrą cenę za seryjny .