Tak prezentuje się po polerce, na dniach porobię jeszcze jakieś zdjęcia z nałożoną powłoką:

Tyle wyczytałem zanim to dokupiłem do zestawu past menzerny:LukaszV8 pisze:Super !
Ps. Co to ta powloka polimerowa? Pierwsze slysze to pytam. Ja w tematyce detailingu to słabo...
Od siebie mogę dodać że po pełnej polerce nałożenie tego jest bardzo proste. Widocznego efektu zbytnio nie zauważyłem, ale była odczuwalna różnica bo mikrofibra się sama ślizgałaNajwyższej klasy, długo utrzymująca się powłoka, która gwarantuje maksymalną ochronę lakieru i olśniewający efekt wizualny typu "wet look".
Power Lock to ochronny wosk polimerowy przeznaczony do wszystkich typów lakierów samochodowych. Największe jego zalety to maksymalna i długotrwała ochrona przed czynnikami środowiskowymi, efekt hydrofobowy i niesamowite podbicie głębi koloru typu "wet look".
Bogdan9999 pisze: 2018-07-30 23:44 Jakie masz dokładniej parametry tych felg ? Chodzi o szerokość i ET jakie mają ?
Hahah, dzięki
Jest prawie ma styk
Przy amorze wszystko idealnie wymierzoneBogdan9999 pisze: 2018-08-03 00:38 Aż w szoku jestem że taka fela i tak głęboko siedzi z tyłu a nie ociera.
Klima nadal działa.Maxxum pisze: 2017-07-15 23:13W takim razie bardzo jestem ciekaw - ile wytrzyma. Daj znać po sezonie czy nadal działa.Dawidjar pisze:R134LukaszV8 pisze:Podeślij linka gdzie to jest opisane bo nie znajde na tym chol ernym telefonie gdzie bylo o tym pisane... R12 masz napelnione?
https://www.facebook.com/CzarnyProbeGT/ ... =3&theater
Autko prezentuję się baaardzo ładnie![]()