No Bogdan, nie wiem czym chciales sie popisac, ale to na pewno nie byly zadne z 3 rzeczy: bystrosc, uwaga i minimum wyobrazni. Nie bede sie powtarzal do znudzenia, bo juz mi sie nie chce, nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumiec - Twoja sprawa. Teraz pozostali

Kamil, Siema mam pytanie: Dlaczego nie przeszkadzala Wam wysokosc czerwonych linii na tarczach ze slynnego juz projektu a'la Corrado

Czyzbyscie zmierzyli linijka i doszli do wniosku ze sa np. o 5mm wyzsze od orginalow

Na litosc Boska to jest
SZKIC i zostal zrobiony nie po to, zeby sprawdzic ile mm ma miec ta linia

Tylko po to, zeby: <czyt. poprzedni moj post i Drzymka>. Zeby bylo smieszniej to Wy dalej o tym podswietleniu, a jakbym zrobil na tym szkicu rozowe w ciapki bordo to co? Rozumiem, ze wszyscy byscie zrezygnowali, bo Wam sie nie podoba? Ile mozna powtarzac, ze podswietlenie sobie wybierzecie
Smutne jest to, ze sa osoby ktore poswiecaja naprawde sporo czasu na to zeby zrealizowac projekt i przeanalizowac go z Wami wszystkimi zainteresowanymi, zebyscie mogli sie wypowiedziec co sie podoba, a co nie; a Wam sie nie chce nawet przeczytac pozadnie posta, bo nie wierze, ze czytacie i nie rozumiecie po Polsku

Sensowna uwage podal tylko Kamil i to sie chwali, o zoltej czesci na obrotomierzu, dlatego m.in. powstal taki pogladowy szkic, zeby mozna bylo omowic takie kwestie, bo mielismy nadzieje, ze reszta bedzie logiczna ze podzialki beda takie same jak w "w corrado" na ktorym sie wzorowalismy widzac wszech obecna aprobate, a nawet wiecej.
Odpowiedzi na w/w pytanie konkursowe prosimy nadsylac do konca plebiscytu, wyniki konkursu beda ogloszone po wybraniu projektu, a nagroda beda przezroczyste zegary indiglo podswietlane na czarno z wyskalowanym doladowaniem do 1 000 000 PSI, predkosciomierzem do 300 gigamachow, podgrzewaczem napoi, tosterem i dwukasetowym odkurzaczem do spawania mebli do malucha.