reczna robota sie ceni!!
a masowka, to masowka...

Bogdan , miałem tego nie pisać żeby nie psuć Ci twojej super renomy mechanika, ale przypomnij sobie naszą pierwszą rozmowe telefoniczną o jakie bzdury Ty mnie pytałeś...na resztę vsobie samo chłopieBogdan9999 pisze:mnie uważa za mizernego mechanika który rzekomo mu nic nie pomogłem.
To dobrze że nie słyszeliście moich rozmów na gg albo przez kom z klubowiczamiPelot prześmiewca;) pisze:przypomnij sobie naszą pierwszą rozmowe telefoniczną o jakie bzdury Ty mnie pytałeś
Bo ma np. dwa razy większą sztywność skrętną..... stal czarna to szit no chyba że ta innej klasy gatunkowej.Drzymek pisze:Ok, ale po co z kwasu?Sqad pisze:200 to kosztuje zrobienie rozpórki z kwasu do jedynki.
Przecież po pomalowaniu ta rura nigdy nie zardzewieje bo tam nie ma wody!
Jest to całkowita racja, ale nie ma za bardzo związku z tematem.Afrael pisze:Wiecie co?
Powoli zaczynam się bać zapytać o cokolwiek ponieważ w przyszłości ktoś mi to może wypomnieć. Nie uważam się za eksperta w sprawach mechaniki, baa nawet uważam się za totalnego laika aczkolwiek nie twierdzę że to się w przyszłości nie zmieni. Każdy może się uczyć. Ktoś mógł wcześniej tego nie rozumieć a teraz zna się na tym naprawdę dobrze. Teraz to nawet nie wiem dokładnie jak jest zbudowany silnik ale to nie znaczy że nie chcę się tego nauczyć i nie znaczy że kiedyś będę potrafił rozebrać silnik na śrubeczki i go złożyć z powrotem.
Jeżeli ktoś komuś pomógł bo wiedział na dany temat więcej to naprawdę powinien się z tego bardzo cieszyć a nie wywyższać się i wypominać komuś to że kiedyś tam się o co zapytał i to pewni nie raz i nie w jednej sprawie. Bardzo wiele razy pomagałem ludziom w sprawach związanych z informatyką a zwłaszcza z programowaniem i webmasteringiem. Połowa ludzi przewyższa mnie teraz dziesięciokrotnie a bardzo często sam się ich radzę w wielu sprawach. Naprawdę mogę powiedzieć że nigdy im tego nie wypomniałem.
Skończmy te kłótnie. W końcu jesteśmy klubem, nie powinniśmy walczyć między sobą tylko sobie na wzajem pomagać. Uważam ten klub za jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek widziałem właśnie ze względu na życzliwość i atmosferę jaka tu panuje. Starajmy się aby było tak dalej.
Pozdrawiam.
W tylnej przydała by się regulacja, bo daje możliwość dość prostego przywrócenia pełnej funkcjonalności bagażnika. Jednak jest to bardziej skomplikowane w przypadku podwójnej rozpórki i do tej pory się za to nie zabrałem (i pewnie nie zabiorę)...Drzymek pisze:Z całym szacunkiem SHooTersik, ale moje mi się bardziej podobają (oczywiście już pomalowane). No i są regulowane
Thx. Koszty materiałów to de facto pytanie do Kaliego - od niego kupiłem już gotowe produkty.Bogdan9999 pisze:Sh(.)(.)ters bardzo fajny pomysł na rozpórki z tyłuA jak możesz to napisz ile cię kwasówka na te rozpórki kosztowała. Pozdro
Jeżeli rozpórka nie jest regulowana, to jej rozstaw powinien być dobierany na podniesionym aucie, a co a tym idzie zakładany też.Lisiu pisze:witam
chce założyć do probka rozpórki- narazie tylko górne i wyczytałem w necie że lepiej robić to na podniesionym aucieprawda to czy ktoś sobie wymyślił taką bajeczke