Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Gratuluje ! Bardzo dużo włożonej pracy w auto ! Piękny lakier perełki motocyklowe górą !!!!
Tylko uważaj na niego bo pomysł z monolitem super tylko coś naprawić tragedia . Jeszcze raz gratuluje fajna furka !
Z boku wygląda naprawdę świetnie, ale jakbym miał taki przód to bym chyba wszędzie do znajomych na wstecznym jeździł
Do tego przodu i lotki się nigdy nie przekonam.
Wnętrze dla mnie trochę przekombinowane tzn. jakoś boczki mi nie pasują i ten monitor.
pozdr
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
Dee Jay pisze:Z boku wygląda naprawdę świetnie, ale jakbym miał taki przód to bym chyba wszędzie do znajomych na wstecznym jeździł
Do tego przodu i lotki się nigdy nie przekonam.
Wnętrze dla mnie trochę przekombinowane tzn. jakoś boczki mi nie pasują i ten monitor.
pozdr
Nie ma sprawy to Twoje zdanie mam nadzieję że sie poznamy.Samochody jak ludzie jeden lubi blondynki drugi brunetki a jeszcze inny czarne ,najważniejsze żeby mieć zasady i być w porządku a my się dogadamy no nie?
Fajnie że można z tobą porozmawiać i nie obrażasz się. Jak mówiłeś każdy lubi co innego ale pasje mamy wspólną .
A co do poznania się to chyba trzeba do zlotu poczekać ale z chęcią bym się przejechał z toba tym probkiem
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
a co stoi na przeszkodzie zeby w kazdym topicu byla taka atmosfera?? My tworzymy to forum i od nas zalezy to jak tutaj bedzie w kazdym razie zgadzam sie z wami w 100%
Cat men swietny probas tylko lawka mi sie nie podoba:)
24v wykorzystane az do granic - BYłOOOOOOOOOOOOO
e46 z .... - JEsttttttttttt
Mam nadzieję,że wszyscy bedą na przyszłorocznym zlocie( no powiedzmy większość) a na razie czeka nas zima i niektórzy będą dopracowywać furki.Ale widzę ,że jest to klub ok tak wiec można zawsze się dopytać o problemy.
furka niezla nie ma co ladnie lakier sie prezentuje ale rzeczywiscie jak uszkodzisz przod to troche roboty bedziesz mial ale podziwiam odwage i wole walki z przeciwnosciami losu na pewno bylo warto mi sie podoba choc ten przod budzi kontrowersie ale kazdy ma swoj gust brawa za odwage pozdrawiam
Znalazlem to autko przypadkiem w necie a tu posze RX mowi ze jest u nas i fakycznie jest.
srodek ladniutki a nawet wiecej Przod... jak z bajki "Samochody" Lotka do wyrzucenia.
A zwróciłeś uwagę jak wspaniale jest wykonane. Pomijając wygląd wnętrza. To przód obszyty skórą wspaniale wygląda w połączeniu z tyłem gdzie chyba jej brakło bo jest zwykła tapicerka.
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
Też go jeszcze nie widziałam
Wnętrze ma niesamowite!
Ale z wierzchu - jak dla mnie troszkę przekombinowany przód...
I do tego ta lotka z tyłu
Za to piękny kolor!