Ach te koszty !!!!!!!!
Mam podobny problem, od tej zimy nagrzewanie działa w dziwaczny sposób, np. z kratek nawiewu na kierowce leci ciepłe a z kratek nawiewu na pasażera zimne powietrzeinfernoblade pisze:.. jakim cudem leci zimne powietrze na nogi kiedy, np na szybę leci gorące?
Problem rozwiązałem, u mnie wydmuchało uszczelkę pomiędzy obudową wentylatora a obudową nagrzewnicy. Powietrze nie docierało już do nagrzewnicy i wydostawało się prosto na nogi. Do naprawy potrzebowałem zdemontować deskę. U ciebie konkretnie wygląda mi to na nagrzewnicę, albo jest zapchana w wewnątrz albo na zewnątrz i wentylator nie daje rady już.derek pisze:Mam podobny problem, od tej zimy nagrzewanie działa w dziwaczny sposób, np. z kratek nawiewu na kierowce leci ciepłe a z kratek nawiewu na pasażera zimne powietrzeinfernoblade pisze:.. jakim cudem leci zimne powietrze na nogi kiedy, np na szybę leci gorące?Gdy włącze nawiew "nogi+ szyba" to na szybe leci zimne a na nogi ciepłe z tym że na nogi pasazera mocno ciepłe a na kierowce lekko ciepłe
![]()
Poza tym całe ogrzewanie grzeje ogólnie słabiej niż kiedyś.Poziom płynu chłodniczego w normie, troche coś poci mi sie przy uszczelce pompy wody..
Infernoblade-rozwiązałes ten problem?