Co do halogenów to ja nic nie chce, w tym kicie zreszta nie ma w orginale halogenów, tzn są ale takie małe pitki. Wypełnienia też nie chce rzadnej siatki , siateksom mówie nie

Ok, to termin zamówień możemy dać za np. dwa tygodnie.Sqad pisze:A więc tak pieniądze moge za ok dwa tygodnie przelać znaczy sie zaliczke, a cały kit moge zabrać kwiecień - maj teraz nic więcej nie moge powiedzieć.
Co do halogenów to ja nic nie chce, w tym kicie zreszta nie ma w orginale halogenów, tzn są ale takie małe pitki. Wypełnienia też nie chce rzadnej siatki , siateksom mówie nie, a tak na poważnie mam inny pomysł na wypełnienie wnęki. czy cena jakoś się zmieni??
Jakie masz na to gwarancje? Masz to na pismie? Jesli nie to znajdzi informacje na ten temat w sieci i przygotuj odpowiednie pismo a jesli nie to zabierz formy jak masz gdzie (jesli nie to pozostaje pismo lub opatentowanie wzorow).Dobra jest taka że załatwiłem wyłączność na ten body kit dla naszego klubu. Tak że nie ma obawy że zobaczycie masowe Sensei gdzieś na drogach. To my będziemy decydować kto może zamówić sobie ten KiT.
Ok Sqad - masz rację!Sqad pisze:Wiem wiem, ale ponieważ mamy jeszcze 2 tygodnie może coś ciekwszego nam się urodzi, jeśli nie to zostajemy przy sensiu.
Uwierz mi ze zycie pisze rozne scenariusze, nie jest to zapewne sprawa zycia lub smierciCzemu Ty tak nie ufasz ludziom? Winger - czy my wszystko musimy tak formalizować?