Instalacja elektryczna do Probe 93 r

Gość

Instalacja elektryczna do Probe 93 r

Post autor: Gość »

Welkome wszystkich maniaków samochodowych. Moj kolega ma do was pare pytan. Bede pisal w jego imieniu.
Po pierwsze szuka on schematuinstalacji ielektrycznej oraz schematu czujnikow skrzyni biegow do Probe 93 2.5 V wersja Ameryanska oraz schemat ktory pokazuje jak mozna zmostkowac lub ominac czujniki klimatyzacji.
Jest tez problem- miganie kontrolki skrzyni biegów O/D oraz miganie kontrolki od oleju mimo ze stan jest na P. A też podczas jazdy( momentami) spada wskazowka predkosciomierza i wtedy zaczyna migac kontrolka skrzyni biegow. CZujnik napedu predkosciomierza z ktorego wychodza przewody wizualnie dobry. Please help_me.
Raf
Klubowicz
Galeria: viewtopic.php?t=5495
Kontakt:

Re: Instalacja elektryczna do Probe 93 r

Post autor: Raf »

Kondziu pisze: A też podczas jazdy( momentami) spada wskazowka predkosciomierza i wtedy zaczyna migac kontrolka skrzyni biegow. CZujnik napedu predkosciomierza z ktorego wychodza przewody wizualnie dobry. Please help_me.
Moim zdaniem to jest powód wszystkich problemów, czujnik lub kable.

Co do schematów to można to rozwiązać na dwa sposoby. Możesz z kimś z forum (Ja, Greyg i pewnie paru innych) umówić się na przeciągnięcie przez sieć serwisowego CD do tego rocznika, lub na zrobienie scrinshotów schematów.

Pozdrawiam
Gość

jak sie domyslam, jezdzi automatem. Daj szybko znac na PW, mail lub GG. jesli to automat - niech juz nie jezdzi - rozwali ja do konca.
Gość

Do Rafa

Raf chetnie bym to zrobil ale jak mozesz to zostaw na forum swoje namiary, numer gg end e-maila to sie z toba skontaktuje.3m sie.
Raf
Klubowicz
Galeria: viewtopic.php?t=5495
Kontakt:

Post autor: Raf »

Jak się zalogujesz to możesz wysłać do mnie PW (prywatną wiadomość).
Ja będę mógł udostępnić CD w poniedziałek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „II gen (1993 - 1997)”