wiem ze przed zapaleniem trzeba wciasnac mocno sprzęgło, aczkolwiek w ostatnim czasie muszę je mega mega mocno nacisnąć i czasem i tak jest problem :/
co to moze się dziać ? jestem kompletnym laikiem w probach.

dziwne bo ja tez mam wersje USA i zapala bez sprzęgła.snookie pisze:batigol67 mam wersje USA a więc trzeba wcisnac sprzeglo przed zapaleniem auta, inaczej nie odpala![]()
Widocznie u mnie nie trzebaRomas pisze:W każdym USA trzeba wcisnąć sprzęgło
może jest to rozwiązanie dla durnych amerykanów którzy sa nauczeni jeździć automatami i tam nic nie trzeba wciskać, po prostu zeby na biegu nie odjechalibatigol67 pisze:nie rozumiem po co by ten czujnik miał być.
Spoko. tylko tak jak mówiłem potrzebował bym parę minut więcej żeby zrobić to jak fabryka przykazała, bo to jest rozwiązanie na gwałt jak to rozmawialiśmysnookie pisze:Temat na chwile obecna ogarnięty!
Dzięki Romas!
tak tak wiem, ale praca wzywała więcRomas pisze:Spoko. tylko tak jak mówiłem potrzebował bym parę minut więcej żeby zrobić to jak fabryka przykazała, bo to jest rozwiązanie na gwałt jak to rozmawialiśmysnookie pisze:Temat na chwile obecna ogarnięty!
Dzięki Romas!![]()
Generalnie, jak się ogarniesz dawaj znać
Tak, ale nie do końcawaldii pisze:Ale ogolnie oparlo sie o ten czujnik sprzegla si?