jak w temacie, skrzypi przy wciskaniu. Ja juz sie przyzwyczailem i tego nie słyszę, ale żonę krew zalewa

Zdarza sie ze musze podniesc lekko pedal do gory, bo nie odbija do konca po wielu wcisnieciach... Co moze byc przyczyną?
Ale że szukałeś innej żony czy jakRomeo pisze: Szukałem, ale widać nie umiem jeszcze tak dobrze szukać...
Padłemmysz pisze:Ale że szukałeś innej żony czy jakRomeo pisze: Szukałem, ale widać nie umiem jeszcze tak dobrze szukać...![]()
Zawsze można przerzucić się na automatRomeo pisze:Witam was,
jak w temacie, skrzypi przy wciskaniu. Ja juz sie przyzwyczailem i tego nie słyszę, ale żonę krew zalewa
Zdarza sie ze musze podniesc lekko pedal do gory, bo nie odbija do konca po wielu wcisnieciach... Co moze byc przyczyną?
Automat sobie kupie jak przesiadkę zrobię na rodzinnego Vana. Automat w takim samochodzie to swietokractwo lub "system antykradzierzowy w USA"KrecioPL pisze:Padłemmysz pisze:Ale że szukałeś innej żony czy jakRomeo pisze: Szukałem, ale widać nie umiem jeszcze tak dobrze szukać...![]()
![]()
![]()
Zawsze można przerzucić się na automatRomeo pisze:Witam was,
Zdarza sie ze musze podniesc lekko pedal do gory, bo nie odbija do konca po wielu wcisnieciach... Co moze byc przyczyną?![]()
![]()
To mówisz, że sama się znalazłaRomeo pisze:Żony nie szukałem, stara przyjaciółka
Jak widać, jest możliwa.Romeo pisze:Wasza interpretacja jest wprost niemożliwa