Nie martw sięDrzymek pisze:Jest nas coraz mniej...

Postaram się zasilić Wasze szeregi, ażeby nie dopuścić
do dominacji 2 gen.

Widzieliśmy go jak sie wczasowaliśmy na pomorzu, na skwerze kościuszki dokładnie, był już o nim temat na forum, ktoś tam go na allegro wypatrzył, ma teraz ciemne szyby, naklejki na nich, lakierek ma w hmmm...srednim stanie delikatnie mówiąc, zmęczony jest bardzo....OLO pisze:Żenia ,czy ten Probek na 10 zdjeciu (ten z bialymi pasami)to ktos z Klubu?
I jeszcze jedno ,ten Probek jest chyba do sprzedania
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=69458154
Jezeli tak to byl to kiedys moj Probek![]()
![]()
Sprzedalem go 4 lata temu,a raczej zamienilem w komisie na dwojke .Troche sie zmienil przez te pare lat ,poznalem go tylko po wnetrzu.No i kto wymyslil te pasy
i to jest najwazniejszeale nie martw się probek aktualnie jest w dobrych rękach
Jak ja go sprzedawalem to mial 300 tys przejechane,też nie ma sie co dziwic ze mial remont.to bylo 4 lata temuuważać 89 i już po remoncie pewnie nieźle go ktoś zajechał
Z tego co wiem to kupil go jakis szczyl i zrobili jakis napad na sklep czy cos takiego bo ich policja ganiala i podobno go bardzo poobijali,czy w cos uderzyli.Za pare dni jak go sprzedalem to policja mnie zaczela nachodzic ,bo jeszcze nie byl przerejostrowany.Zal mi Probka byloa oni kupili go w takim stanie, że szkoda mówić i naprawdę bardzo dużo przy nim robili,
Probe banditwozem? Żal mi tego samochodziku... Tak to jest jak nasze (piękne) auta wpadają w niepowołane łapy...OLO pisze: Z tego co wiem to kupil go jakis szczyl i zrobili jakis napad na sklep czy cos takiego bo ich policja ganiala i podobno go bardzo poobijali,czy w cos uderzyli.Za pare dni jak go sprzedalem to policja mnie zaczela nachodzic ,bo jeszcze nie byl przerejostrowany.Zal mi Probka bylo![]()
![]()
Nie koniecznie woda, moze to byc silikon zawarty w powietrzu i te kropki to są tzw. "rybie oczka"lukasz25 pisze:Witam napisałas ze masz zacieki od perły kto ci tak powiedziałod perły nie moze byc zacieków a wklesłe kropki to woda dostała sie do powietrza z kompresora PS.Sam robie z autami i wiem co pisze
Pozdrawiam