Od razu na wstępie zaznaczę i przyznam się do tego że z samochodami miałem bardzo malutką styczność. Mam 17-lat

Po pierwsze. Czy jest możliwość "rozbudowania" systemu elektronicznego Probe'a? Chodzi mi o prawie całkowite przebudowanie liczników, dodanie np czujników parkowania z tyłu, elektryczne ustawianie fotela kierowcy, podgrzewanie foteli.
Po drugie bardzo zależało by mi na przebudowie deski rozdzielczej. Chciałbym całkiem zmienić jej kształt i wygląd (najbardziej interesowało by mnie to z jakich materiałów to robić [jakichś plastycznych?]), odnowić przyciski, pokrętła i inne takie bajery. Zastanawia mnie czy da się też to pokryć skórą żeby dosyć ładnie (w miarę luksusowo) wyglądało. Ogólnie chciałbym zrobić z tego samochód który wyglądał by nowocześnie (jak samochody produkowane aktualnie). wielu z Was to prawdziwi profesjonaliści w sprawach tuningu samochodowego. Co prawda ograniczony jestem finansami (nie jestem w stanie aktualnie podać konkretnej kwoty) ale byłbym wdzięczny jak byście pomogli mi w wycenie takich przeróbek (jeżeli w ogóle są możliwe). Co do czasu jaki byłby wymagany do tego typu zabawy to nie jest on ograniczony. Wiem również że zabawa ta wiązała by się pomocą elektronika ale czy niektóre z tych rzeczy jestem w stanie wykonać sam? (wydaje mi się że jestem w miarę pracowity i dokładny, oraz szybko się uczę).
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Bartłomiej Smykla.

P.S.
Jestem z Częstochowy.