Gturbo > Marek daje gwarancje do 400km powyżej chłopaki robią wielotarczówkę ale taka ciekawostka opowiadał mi historię apropo wytrzymałości ich produktów zrobili spieka do auta Steca nie wiem co to było pewnie jakieś wrc coś może koło 600km i na oesie dawali ostro w palnik az nagle przestało im działać sprzęgło po rozebraniu okazało się że tarcza była "przyspawana"do koła zamachowego > kurde jak tam musiała być temperatura i przeciążenia a tarcza była cała, tak więc wydaje mi się że jest to dobry produkt poza tym w 100%robiona ręcznie.
Bogdan>wszystko się zgadza ale materiał cierny z którego zrobiona jest seryjna tarcza owszem popracuje ale zdecydowanie któcej poza tym przy spieku masz znikomy moment uślizgu przez co lepiej i szybciej jest przenoszona moc na koła a przy standardowej okładzinie przy naprawdę ostrym starcie jest taki momęt że nawet nowa tarcza się uślizguje.Bogdan opowiem ci historyjkę jak miałem gtI i po wymianie tarczy sprzęgłowej na seryjnie nową pojechałem na wyścigi do Modlina na 1/4.Efekt był taki że po założeniu i rozgrzaniu slików pojechałem ale tylko na rozgrzewce 2 - 3 szybkie zmiany biegów przy maxymalnym obciążeniu i nie mogłem włożyć żadnego biegu.Co się okazało moment był tak duży że tarcza się rozwarstwiła czyli jak mamy dwie okładziny nagle była jedna poprostu się rozpadła między innymi od temp.

I pytanie jaki mocniejszy docisk dasz , albo jak np.dasz podwójne słoneczko na docisku to czy po tygodniu jazdy nie będziesz chciał go zdemontować bo twoja noga tego nie wytrzyma

> ale po co lepszy mocniejszy docisk jak materiał tarczy będzie ten sam.