Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Znacie "Gazowników" w Wielkopolsce których możecie
Znacie "Gazowników" w Wielkopolsce których możecie
Mam zamiar założyć gaz w Probe 2.2 z Turbo jednak chciałbym to zrobić u kogoś kto ma juz doświadczenia w takich samochodach. Jeśli jest ktoś kto zakładał sobie gaz gdzieś w Wielkopolsce to prosze dajcie namiary na ten warsztat i napiszcie swoje opinie bo równie wazne jest to czy te "doświadczenia" sa pozytywne czy negatywne
Dzieki

Nareszcie dojrzałem do założenia gazu(finansowo) do mojego 2.2 GT.i w związku z tym pytanko,bo mimo poszukiwań konkretnych namiarów nie znalazłem - Gdzie w Poznaniu lub okolicy jest "Gazol" który mi porządnie zamontuje instalację do mojego Probka???dodam że chodzi mi o "zwykłą"instalację,a nie o sekwencję.Inaczej mówiąc za rady typu- do turbo tylko sekwencja-serdecznie dziękuję...
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Wszędzie, byle nie u macieja

Przyjechałbyś na zlot, pogadał z Cynkim, wyszłoby jeszcze taniej...maciej pisze: u mnie sekwencja się zaczyna od 4300

Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum:
Lekcja 1 (bardzo krótka) i
Lekcja 2 (krótka)

'89 2.0 Turbo downgrade

ok 2600 jestem w stanie przełknąć, tylko poproszę o namiary na jakiś sprawdzony warsztat,który spojrzy na Probka jak na samochód, a nie jak na jakieś UFO....
Robert,wiem że powinienem się w końcu zjawić na zlocie,ale....no właśnie ....finanse....dlatego montuję gaz....
Robert pisze:Przyjechałbyś na zlot, pogadał z Cynkim, wyszłoby jeszcze taniej...
Robert,wiem że powinienem się w końcu zjawić na zlocie,ale....no właśnie ....finanse....dlatego montuję gaz....
To nie mój warsztat i cena mojego szefa ja tam pracuje i zarabiam .Sekfencja a sekfencja się różniRobert pisze:Wszędzie, byle nie u macieja
Przyjechałbyś na zlot, pogadał z Cynkim, wyszłoby jeszcze taniej...maciej pisze: u mnie sekwencja się zaczyna od 4300
............................
Jak nie wiesz ,na temat sekwencji to się nie udzielaj ...............
U mnie sekfencja chodzi , a nie jest tylko z nazwy i robi 150000 tysiaków kilometrów , tylko filterki .Tyle ma rekordzista
Turbo nie trzeba na sekfencji pogadaj z Bala
pozdrowienia
Post został ocenzurowany i uprzedzam, że jeszcze taki jeden wyskok z obrażaniem innych, a nie będę się bawił tylko po prostu kasował jak leci po całości

Voodoo
- Pelot
- Samochód: F4
- Galeria: viewtopic.php?t=5515
-
- Galeria: viewtopic.php?t=5493
- Kontakt:
- Pelot
- Samochód: F4
- Galeria: viewtopic.php?t=5515
Enduro:
http://allegro.pl/item108846550_montaz_ ... _wawa.html
Tutaj masz warsztat ktory robi jedne z lepszych instalacji.
Zadzwon i zapytaj czy moga Ci polecic kogos w Twoich okolicach
Przeca Voodoo prosił...
http://allegro.pl/item108846550_montaz_ ... _wawa.html
Tutaj masz warsztat ktory robi jedne z lepszych instalacji.
Zadzwon i zapytaj czy moga Ci polecic kogos w Twoich okolicach

Przeca Voodoo prosił...