Pewnego słonecznego dnia jadąc sobie moim pięknym probkiem nagle zauważylem ze zostawiam za soba słady wody!!Wychodze patrze a mi tu nad prawym kolem czyli ze zbiorniczka wyrównawczego wyrzuca wrzącą wode!!Woda sie zagotowala w chłodnicy i w zbiorniczku!!Temperatura wody na wskazniku max i ciśnienie oleju spadło w dól!!Dolalem wody i pojechalem do domu i temp. troche wyzej niż zawsze ale dojechalem!Na drogi dzień zrobilem malo trase autkiem i to samo!!Pojechalem do mechanika gdyz myslalem ze mi moze chlodnica poszla albo jakiś kabelek i gubie wode ale on stwierdził ze to uszczelka pod glowica (wspomne ze wczesniej mialem też nie zawysokie ciśnienie na tlokach).Więc zabralem sie z nim za naprawe i wymieniłem uszczelke pod glowicą wraz z innymi uszczelkam które4 sie wymienia przy takim remoncie a jest ich troche!!ale co sie okazalo dalej mi sie to to dzieje!!Moze juz nie tak szybko ale po przejechaniu dalszej odleglości tzn jak jade szybko to temp w normie gorzej jak wjade na miasto i na swiatlach stoje to wtedy temp w gore i odrazu gotuje wode!!Mechanik stwierdzil ze to jednak jest glowica pęknięta i musze ja wymienic jak chce normalnie jezdzic!!Czy komuś sie już tak przytrafilo??Ile może kosztować glowica i jak kupić zeby byc pewnym ze jest dobra bo podobno nie da sie o tak sprawdzić czy glowica jest dobra!!Pozdrawiam