Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
mnie też się podoba, jednak czerwony duuużo bardziej
A na serio powiem tak. Nie kombinuj zbyt wiele. To autko ma w sobie tak wiele stylu i charakteru, że ubierając je w pstrokate wdzianko ośmieszysz je. Wg mnie jeden kolor, koniecznie ostry - podkreślający chrakter sportowego wozu, nie czarny żeby go nie zminiejszać i nie biały bo to nie limuzyna. Ja osobiście preferuje szkarłat......
Mówię bo wiem, a nie wiem bo mówię.....
GG: nie używam (mój numer tel jest na tym forum - chcesz pogadać - poszukaj)
Ja to mam Srebrny perłowy, Bardzo fajny kolorek dla tych co nie lubią myć auta, Brud widać (np. teraz w zimie), ale w lecie nie ma szans żeby cokolwiek zauważyć, bo to tylko lekki kurz. Ogólnie fajny.
Były: ELEONORA FORD Probe 2.2 GT '89 ELEONORA II FORD Probe 2.0 16v '96
Może być każdy kolor...pod warunkiem, że jest to Probe IIgen.2,5l !
Nie mam pomysłu na markę samochodu I gen.
Pozdrawiam
Ja usiebie mialem lakier zmieniajacy sie w metaliczny przy duzym sloncu. Tez wypasik
Brychu pisze:Mi się osobiście bardzo podoba Probe I generacji w białym kolorze, ale pod warunkim że masz te ładniejsze zderzaki GT, takie szerokie z kratką z przodu.. hmm.. nie wiem jak to opisać.
wiem o jakie zderzaki ci chodzi wlasnie takie mam ale bialy raczej bleee ;]
flanker pisze:Jak chcesz moge ci zalatwic lakier perlowy, ktory nakladasz na srebrny. Zmienia odcienie od przexroczystego do fioletowego. Efkt jak w lakierze za 8000zl
Ja usiebie mialem lakier zmieniajacy sie w metaliczny przy duzym sloncu. Tez wypasik
Na całe auto cos ok. 400zl netto, ale musialbym popytac... (mam dane z przed 2 lat )
Do tego baza srebrna + podklad + podklad do plastiku (zderzaki) + szpachel itd
Baze tez moge zalatwic, musialbys tylko popytac czy lakiernik Ci pomaluje na Twoim lakierze... ja mialem spory problem by przekonac do swojego lakieru.