OH SHIT!

Pzdr.
Marzenie ściętej głowy, dlatego nigdy nie zrobie takiego tyłu ale musze przyznac ze pomysł ciekawy:) Coś w stylu ala'corvetteRonin pisze:Crupek - jak będziesz miał więcej kapuchy to nie mów że zrobisz coś na kształt tego szpachlowozu na zdjęciu powyżej? Jak dla mnie to TRAGEDIA!!!
Więc powiadasz, że w 1993 Probek przeszedł niezbyt udaną próbę stuningowania...crupek pisze:P.S. jedno jest pewne chocby nie wiadomo jak stuningowac PROBE to i tak po jakims czasie ten styl sie znudzi. Nie po to wielcy projektanci stworzyli ten model. Moim zdaniem PROBE "Nic dodać nic ująć"
Czyli ze nie poprawia sie fabrykicrupek pisze:P.S. jedno jest pewne chocby nie wiadomo jak stuningowac PROBE to i tak po jakims czasie ten styl sie znudzi. Nie po to wielcy projektanci stworzyli ten model. Moim zdaniem PROBE "Nic dodać nic ująć"
A Ty Robercie mnie źle zrozumiales:DRobert pisze:Więc powiadasz, że w 1993 Probek przeszedł niezbyt udaną próbę stuningowania...
I że znudził Ci się już styl D.Generecji...
Lisiu pisze:to są bardzo unikalne progi i niemal nie do zdobycia![]()
thebestcars musiał sprowadzać je prosto z niemiec
wiem że w Polsce mozna je kupic bez problemu_/Damian\_ pisze:Lisiu pisze:to są bardzo unikalne progi i niemal nie do zdobycia![]()
thebestcars musiał sprowadzać je prosto z niemiec
co ty gadasz jak trudne jak je gościu w polsce odlewakiedyś mi przysyłał zdjęcia nie polakierowanych hmm dla mnie to dennie wyglądało i z bratem po dziękowaliśmy mu
Ps. miałem kiedyś linka do strony polskiej z body kic do forda probe G 2