Oto kilka fotek mojego autka, robiłem je dziś w nocy więc wyszły jak wyszły ale jutro postaram sie w plener wyruszyć

troche wnętrza

i moja papużka

jutro dorzuce jeszcze pare fotek bo dziś nie mam już siły

owady powiadaszKamil_01 pisze:Dzisiaj wrzuciłem kolejne trzy fotki, tym razem plenerzenie wiecie czy zmyć te wstrętne owady (zaschnięte) z przedniego zderzaka
![]()
a jak nazywa się ten magiczny płynSebastian pisze:owady powiadaszKamil_01 pisze:Dzisiaj wrzuciłem kolejne trzy fotki, tym razem plenerzenie wiecie czy zmyć te wstrętne owady (zaschnięte) z przedniego zderzaka
![]()
..kwas solny
![]()
![]()
...ja uzywam takiego srodka do odtuszczania ktory jest przeznaczony do mycia silnika....wszystko zchodzi
jedynymDee Jay pisze:Ładny probek i w fajnym kolorze.
heh, czekałem na to, ona jest naprawde moją mamąTYKWA pisze:Kamil to ile ty masz lat , ze ta dziewczyna na zdjeciu to Twoja mamciaKamil_01 pisze:wyjazd gdzieś tam na zdjęciu mamcia i brat no i oczywiście probek![]()
![]()
no chyba ze to pieszczotliwe nazywanie kogos innego jak MAMA
Kamil_01 pisze:heh, czekałem na to, ona jest naprawde moją mamąTYKWA pisze:Kamil to ile ty masz lat , ze ta dziewczyna na zdjeciu to Twoja mamciaKamil_01 pisze:wyjazd gdzieś tam na zdjęciu mamcia i brat no i oczywiście probek![]()
![]()
no chyba ze to pieszczotliwe nazywanie kogos innego jak MAMAMam 21 lat
, ludzie jak Nas spotykają na ulicy razem to pytają sie czy ja nie jestem jej bratem
![]()
nie powiem schlebia to mojej mamie i niezły ubaw jest jak potwierdzam
...a ja zapraszam do berlin city na B1. to takie zloty jak "tokio drift "mcasa pisze:Kamil, zapraszam do Gorzowa na 1/4 mili. Marcin.
IT`S ONLY ONE PROBE - BEAUTY GREEN PROBE
kupiłem na stacji za 5 zł płyn do szyb o nazwie K2 taki niebieski, jest naprawde świetny do tych owadów, schodzą nawet okazy z tamtego rokuJa napisałem pisze:a jak nazywa się ten magiczny płyni w jakim cudownym sklepie moge go kupić
to po starym właścicieluDee Jay pisze:To ty wozisz roczne zwłoki na zderzaku.Wiesz jak to przód dociąża.