To jest moje toczydełko właśnie

Fotki z przodu nie dałem rady, bo bym musiał wejść na drut kolczasty

no i bardzo dobrze wybralesRoswell pisze: Odświeżacz powietrza sam wybierałem![]()
nie przejmuj sie za bardzo wybrednymi klubowiczami , to z zazdrosciRoswell pisze:pozdrawiam wybrednych klubowiczów
Czarna maska może być, ale błotniki i drzwi wyglądają źle.przemalowanie maski(ale nie bójcie nic i do tego dojdzie w swoim czasie)
Szanowny szerloku już odpowiadamnoPROBlEm pisze:A mnie ciekawi fakt, że skoro nie miałeś kluczyków do przestawienia to jak zrobiłeś zdjęcie w środku??
Nie to, że się czepiam, ale strasznie mnie to ciekawi:D
winny się tłumaczy. ale luzik - autko OKRoswell pisze:Szanowny szerloku już odpowiadamnoPROBlEm pisze:A mnie ciekawi fakt, że skoro nie miałeś kluczyków do przestawienia to jak zrobiłeś zdjęcie w środku??
Nie to, że się czepiam, ale strasznie mnie to ciekawi:Dnajpierw miałem klucze ale potem zabrał je ojciec, bo musiał wejść do domu a oba są razem złączone, a drzwi zamknąłem po prostu wciskając koreczek i je zatrzaskując
![]()
:
Ja Ci dam tłumaczy się hehenoPROBlEm pisze:winny się tłumaczy. ale luzik - autko OKRoswell pisze:Szanowny szerloku już odpowiadamnoPROBlEm pisze:A mnie ciekawi fakt, że skoro nie miałeś kluczyków do przestawienia to jak zrobiłeś zdjęcie w środku??
Nie to, że się czepiam, ale strasznie mnie to ciekawi:Dnajpierw miałem klucze ale potem zabrał je ojciec, bo musiał wejść do domu a oba są razem złączone, a drzwi zamknąłem po prostu wciskając koreczek i je zatrzaskując
![]()
: