Chłopaki ja was kocham naprawde.

Nawet ciebie kali
Ale nie rozumiem pewnej rzeczy. Czy jak według was ktoś nie tjuninguje auta to ma się nie wypowiadać.

Jak tak to spoko extra zasada.
BTW. Przy aucie TBC jakoś nie panował przepis - nie tuningujesz, morda w kubeł i większość pisała chamskie teksty.
Co do mnie i mojego autka. Probek ma 12 lat i mimo że nie narzekam na awarie i blacharkę to pare rzeczy chcę poprawić by był w idealnym stanie. Czy to źle że najpierw chcę skończyć autko technicznie i dopiero skończyć zaczęty tuning. Zamiast szpanować wydechami czy neonami, wolałem kupić klime i pare drobiazgów a w wolnym czasie szlifować zderzak, wykańczać wlot i pare innych rzeczy. Piszecie że nic nie robie przy autku a robie dużo tylko że nie piszę o tym, oraz czas i kasa mi nie pozwala skończyć tego szybko. Zresztą robie to dla przyjemności a nie lansu więc mi się nie śpieszy.
I co ja poradze na to że zderzak to FuszerA i jest paskudny WT stajl . Nie podoba mi się i to moje zdanie. Nie obraziłem koszyka pisząc że jest np. wieśniak ale napisałem że nie podoba mi się ta przeróbka. Napisałem 2 posty bo pierwszym razem mi się nie wczytało wszystko ale to nie ja sztucznie ciągne tą sprawe.
Nie obrażam nikogo a tu kali i cacuś sobie robią wycieczki w moją strone.
Cacek pokaż twój mega tuning ekspercie zamiast docinać bo go nie zauważyłem.

Mógłbym ci wcześniej napisać że na klejeniu plastiku i zabawie z laminatem się znam ale by znowu ktoś napisał że się wymądrzam.
Nie podobają się komuś moje posty niech nie czyta a nie pisze że jestem mazak. Nie każdy musi znać probka na wylot ale doceniam że ktoś poświęca czas by wejść na strone i brać udział w rozmowach cokolwiem nie pisze. Zresztą nie zależy mi na opini. Na zloty wpadałbym jakbym nie robił bo 12h dziennie i nie studiował . Na razie brak czasu i możliwości tym bardziej że spoty i zloty są daleko od miejsca zamieszkania. Ale nie pisze że się nie spotkamy
No i tyle tego o mnie. Jak komuś nie pasuje moje zdanie może nadal mi docinać. Nie przejmuje się tym wcale, bo opinie o kimś kogo się nie zna mnie rozbawiają.
Pozdro szczególnie dla pana cacka który mi poprawił humor zamiast dopiec.