Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
zukdrawsko pisze:z tym psuciem to roznie bywa, wszystko zalezy od wlasciciela
Święte słowa
Silnik sam się nie popsuje ...
Mi się podoba. Pomysłowe. I tak cały bok jest do malowania, więc czemu nie pobawić się w artystę? To ma swój styl, moim zdaniem zdecydowanie lepsze od tandetnych i tanich nakładek na wlewy paliwa. Rzuca się w oczy ale nie jest zbyt krzykliwe. Napis "FUEL" tu trochę nie pasuje, ja bym go wywalił i zostawił samo "DANGER" albo zwiększył go i umieścił pod lub nad "uwagą". No ale widać ręczną robotę i to się liczy. Brawo.
Mi się nie podoba jednak chociaż wygląda orginalnie i ciekawie. Może dlatego że spodziewałem się troche lepszego efektu i inaczej to sobie wyobrażałem. Ale najważniejsze że się podoba tobie. No i że nie masz tego paskudnego wlewu paliwa już ;]
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
Ja powiem tak...
Probe te nie powala mnie wogole. Powiem więcej nie zamieniłbym go na mojego nawet za dopłatą wielką. Jakoś przypomina mi autko odpustowe... Cóż rózne gusta ludzie maja )
Gratulacje za zaangażowanie
generalnie mi się podoba zawsze mi się srebrne podobały bardzo i takiego szukałem, kolorek jest git bo nie jest to taki wulgarny kameleon, a chciałbym go w night shot'cie zobaczyć.