Maćku, a jakiś silikon będzie mi potrzebny? Bo w niedzielę niestety nic nie kupię.

Od góry uszczelnić chyba nie zawadzi. Z dołu zostawiłbym jednak odpływ na ewentualne przecieki. W sumie to moje lampy nigdy nie parowały i nie jestem w temacie.OLEY pisze:Kurcze właśnie tego się obawiam najbardziej. Biorę oczywiście komplet.
Maćku, a jakiś silikon będzie mi potrzebny? Bo w niedzielę niestety nic nie kupię.
Jedna z żarówek od cofania jest OK. Drugiej nie sprawdzałem. A jak dostać się do tego czujnika w skrzyni! To zapewne jest to bo lewarek od skrzyni mam nie oryginalny.OLEY pisze:Ja bym zaczął od sprawdzenia żarówek.![]()
![]()
Zobacz, czy nie uszkodziłeś sobie czujnika w skrzyni biegów, możliwe, że masz urwany przewód. Jak sprawdzisz podstawowe rzeczy i będą ok., to poszukamy przyczyny gdzie indziej.
Oley pisze: Jak sprawdzisz podstawowe rzeczy i będą ok., to poszukamy przyczyny gdzie indziej.
Jeżeli to była aluzja do mnie, to Ci nie wyszło.Bogdan pisze:Pisze post pod postem bo tamten pisałem rok temu![]()
Zasilane przez trzy żarówki???Bogdan pisze:Jak by sie wam widziały tylne lampy jeśli by były zasilane przez 3 żarówki a 3 żarówka była by raczej jest nad światłem wstecznego ??