Policzmy jeszcze raz dla 10 sztuk: 1400zł doloty z wysyłka w USA + 200zł wysyłka do Polski + 100 zł wysyłka w Polsce do każdego średnio po 10zł i cło z górką około 200zł. Daje nam to łącznie 1900zł,a Ty wołasz od nas 290 za sztukę, co daje 2900

z tego co się orientuje to jest to najlepsza firma wysyłkowa...Roswell pisze:Tak mi się przypomniało że chyba taka firma jak polamer ma atrakcyjne ceny wysyłek do polski z usa
Frach maja tani jak barszcz, to fakt, ale potrzebujemy żeby ktoś to kupił w USA i wysłał, bez pośrednika nie damy rady.mers pisze:z tego co się orientuje to jest to najlepsza firma wysyłkowa...Roswell pisze:Tak mi się przypomniało że chyba taka firma jak polamer ma atrakcyjne ceny wysyłek do polski z usa
mi części do oldsa właśnie polamerem źą wysyłał i nie było problemu, jedynie felgi utkneły w urzędzie celnym, ale skończyło się tylko na opłatach skarbowych
A foty tych rozpórek by były? I czy pasują do 2.0 no i jak z cenamiGturbo pisze:Heja. Witam i widze ze jestescie zainteresowani dolotami. Powiem wienc ze mam okazje zalatwic 10 kompletow firmy Bomz. Macje dwie opcje.
Wysylka individulana do kazdego domu czas odbioru 17-21 dni roboczych cena 250 zl z wysylka. Druga opcja to wyslanie tego jako calosc do jednej osoby w kraju i cena z wysylka wyjdzie was 225 zl. Jesli jestescie zainteresowani ktoras opcja prosze dac mi znac. Formy platnosci tylko przelew na konto zanim paczka wyjdzie z USA. Jeszcze jedno mam dwa komplety rozporek przod i tyl firmy Bomz jak by ktos byl zainteresowany. moj mail to kielce@earthlink.net
Dziekuje
A czy nie dało by się też dorzucić dolotu do 2.0?Kędziorek pisze:Hejka
Dostałem odpowiedz z Gt4All, trza było im troszkę pomarudzic, bo maja straszny zapierdziel. Cena za sztuke wyjdzie w granicach 200zł, jednak pragne zauważyc, że to jest GÓRNA cena, z potencjalnym cłem i bardzo drogą wysyłka do Polski (musimy liczyc jakiś margines ceny). Sadze ze zaraz po nowym roku zaczniemy kompletowac kase, tak ze jak bedzie rachunek i zaraz im wysylamy.
Aha, ich zasada jest taka: "my wystawimy Panu rachunek na czesci z wysylka w US plus nasza prowizja w momencie gdy bedziemy znali koszty wysylki do POslki, doplaci Pan roznice przed wysylka."
Pozdrawiam