Ależwaluś pisze:Ułatw nam leniwym życie

Ależwaluś pisze:Ułatw nam leniwym życie
Nie moge znaleźć kontekstu, ale czy chodzi ci o 180$ za regulowane?michni pisze:w warszawie kosztuja 180 zielonych sztuka z wysylka ,ale trzeba 2 miesiace czekac .przerobienie na amorki mazdy 1200 zl komplet ale bez regulacji .amortyzatory przednie do gt oczywiscie
witam . regulowane z kabiny . obdzwonilem wszystkie serwisy forda w wawie i wszedzie sluchali mnie jak glupka '' panie regulowane z kabiny to tylko w amerykanch '' dorwalem trzy namiary . jutro podam ci numery tel . sorki ale na biegu niemoge ich znalesc . pozdrowionkaedi_pg pisze:Nie moge znaleźć kontekstu, ale czy chodzi ci o 180$ za regulowane?michni pisze:w warszawie kosztuja 180 zielonych sztuka z wysylka ,ale trzeba 2 miesiace czekac .przerobienie na amorki mazdy 1200 zl komplet ale bez regulacji .amortyzatory przednie do gt oczywiscie
Gdzie w Warszawie je za tyle widziałes?
Pozdrawiam
a KYB chyba mowil 340 za szt.waluś pisze:za 350 to masz gazówki KYB do mazdy
olejowy kosztuje ok. 270 - 280 zł
I nie daj się wciągnąć nie ma uniwersalnych przód/tył hehe sprężyna ma inną średnicę to raz, drugi raz to różna ich długość yyy amorów znaczy
A czy mógłbyś podać numery katalogowe tych tych amorków?waluś pisze:a ja szukałem, kombinowałem z używkami, w końcu odpuściłem i kupiłem komplet gazówek KYB i jest hmmm, kuźwa nareszcie mogę spokojnie w zakręty wjeżdżaćhehe
a różnice jednak są. Poza tym o czym pisał pytlar jest jeszcze jedna drobnostkazwykły amor ma dłuższe tłoczysko o około 3 cm (ale tylko tłoczysko, obudowa jest idento). Wynika to pewnie z charakterystyki tłumienia i raczej nie ma znaczenia przy zamianie regulowane/zwykłe