Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
No, no! Swiatelka niczego sobie Powiedzialbym nawet, ze sa ...
Kiedyś był mój...
PROBE II GT 2.5 V6 24V USA Version
Teraz same ople - VECTRA B 2.5 V6 24V CDX 00' i 2.0 16V CD Sport 96' & ASTRA II 1.6 16V 04' Moje V6 w całej okazałości
GG 2435630
tajemnica
a swoja droga to chyba nie bylo trudne do poznania
tylko jeszcze do nich do srodka wkladam xenony tylko ze oryginalne z przetwornicmi a nie zarowki po 40pln
probe na sprzedaz
teraz fascynuja mnei dwa kola
i oczywiscie mocne 4
koncepcja jest taka
oryginalne lampy jak na moj gust sa slabe ...
do lakierowania mialem ponad polowe elementow wiec postanowilem polakierowac caly a jako ze bylo pare rzeczy do poprawek blacharskich to pomyslalem ze co mu zaszkodza male xenony...
i moim zdaniem efekt jest niezly z przodu jeszcz epozostaje tylko przerobka maski tzn wyciecie wlotu w ksztalcie elipsy a'la ferrari maranello i potem zabieramy sie do tylu ......
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4
Moim zdaniem wszelkie zmiany są na miejscu bo taka jest istota tuningu tyle że łatwo z dobrej koncepcji zrobić niewypał, ale Twoja jak najbardziej mi się podoba i z niecierpliwością czekam na rezultaty Twojej pracy.
jestes Laki wyjatkiem tutaj wiele osob uwaza wszelkie zmainy za oszpecanie wiec poniekad wystawilem sie na ostrzal a o czekania ja tez nei moge sie doczkeac az wyjade nim na droge..
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4
Teraz to każdy może mówić, jednemu się spodoba a drugiemu nie, ale poczekaj jak wyjedziesz na ulice to z pewnością twoje PROBE będzie zwracać uwagę bo będzie inne, a czy nie dlatego jeździmy PROBASKAMI a nie np. CALIBRĄ (bez urazy dla nikogo) bo jest to auto "inne"
jest dokladnei tak jak napisales....
probe jest takim bialym krukiem jesli chodzi o liczebnosc w tej klasie aut... nie to co jakies seryjne kompakty jak np bezawaryjna corolla 1,4 2003 rok co z tego skoro i tak jest ich setki sa oklepane bez duszy
bez urazy oczywiscie i dla calibr i toyot...
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4
Alex Twoje swiatelka nadaja inny charakter Probe. To jest cos innego .....
I mam do Ciebie też inne pytanie masz moze te plastikowe oprawki na lampy bo bym byl zainteresowany kupnem ich. Czekam na odpowiedz
oglaszalem w dziale gielda ze mam do sprzedania kompletne lampy przednie z silnikami do wer europejskiej i takie same tylne tylko narazie odzew marny wystawie je na dniach na allegro skoro nikt z klubowiczow nei jest zainteresowany a samego plastiku nie bede sprzedawal bo mi potem zostanie pare czesci i nie bede mial co z tym zrobic... chyba ze hcesz cale??
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4
Wg mnie te lampy są pierwsza klasa! Co do wlotu to mam mieszane uczucia, bo mnie się bardziej podobają małe wloty, umieszczone niesymetrycznie. Ale jest to tylko i wyłacznie mój gust, a ten wlot "na żywo" może całkiem nieźle wyglądać. Ale co do lamp, to mi póła opadła, jak to zobaczyłem. Pozdrawiam
no. no... jak na dzis niezle sie to zapowiada... i mowi Ci to jeden z zatwardzialych wrogow przerabiania autka ale z wlotem... hm mieszaja mi sie uczucia... tak czy tak czekam coby ogladnac calosc na zywca
byl czarny 2,2 GT i... ktos go powyginal
jest Jeep XJ 96', MT/R 31", snorkel, lift 3'i ciagle rosnie
w powijakach T/A 5,7V8 www.non-stop.waw.pl
na biezaco bede dokladal fotki ale efekt koncowy jest jeszcze dosc odlegly narazie to byla odslona pierwsza...
nie bojie sie az tak tego wlotu bedzie ladnei wygladal...
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4
chcialem cos takiego zrobic ale po przemysleniu zrobie wlot na masce i ew mala dokladke pod zderzak bo ten fabryczny niezle gra z lampami i planowanym wlotem ....
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4
Alex - wiesz jakie jest moje zdanie na temat przeróbek w II. Jednak powiem Ci tak - podoba mi się. Niestety brakować będzie "oczek", ale....
To co robisz nie psuje koncepcji a sam nieraz się wkurzam że całą zimę trzeba jeździć na światłach....
też Alex - nie pękaj - bo konserwy pękają
Mówię bo wiem, a nie wiem bo mówię.....
GG: nie używam (mój numer tel jest na tym forum - chcesz pogadać - poszukaj)
ALEX spoko mi sie bardzo podoba ja tez bede przerabial ale inaczej..chodzi mi o wlocisk spojlerki itd podswietlenie juz niedlugo ale spotkamy sie na zlocie to ocenimy..ale twoja robota mi sie podoba..myslalem kiedys zeby cos takiego zrobic...ale duzy wydatek pozdrowionka
DUKE(CiNeK) PROBE 2,2GT :(:( BYL KIEDYS PIEKNY :(:( TERAZ 2gen 2,5 V6 <br>
<b><center>Stara miłość nie rdzewieje :)</b>
wydatek wbrew pozorom nie jest az tak duzy .... a co do premiery to sam czekam ale mysle ze do wyjazdu na droge minie jeszcze z miesiac ...
w zwiazku z duzym zainteresowaniem i co mnei zaskoczylo z pozytywnym odbiorem bede robil cos na zasadzie kroniki zmian w tym watku ...wiecc w nadchodzacym tygodniu nowe fotki
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4